Γιώργος Καραμίχος: Δούλεψα πορτιέρης, οδηγός, έκανα θεραπείες μασαζ στην Αμερική


Φιλόξενος της εκπομπής Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος, μαζί με την Μαρία Καβογιάννη, το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που πραγματοποίησε στο εξωτερικό για μια διεθνή καριέρα.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Βογιατζής: Προσπάθησα να βρω γιατί με κυνήγησαν και δεν έχω βρει ακόμα το γιατί

Ο Γιώργος Καραμίχος εξομολογήθηκε

«πρόσφατα πήρα την απόφαση να πάω στην Αμερική και να τα τινάξω όλα στον αέρα. Αποφάσισα να αφήσω πίσω προτάσεις που είχα εδώ και να ξεκινήσω από το μηδέν. Εκεί ξεκίνησα να δουλεύω σε ότι μπορείς να φανταστείς. Δούλευα πορτιέρης σε ένα μπαρ, έκανα θεραπείες διάφορες μασάζ και ότι μπορούσα να κάνω. Για μια κοπέλα ήμουν ο οδηγός της και την πήγαινα όπου ήθελε γιατί είχε μια αρρώστια και δεν μπορούσε να περπατήσει, την είχα στην πλάτη για να την βάζω στο αυτοκίνητο και να την πηγαίνω σε έναν Κινέζο θεραπευτή, μετά να την βάζω στην πισίνα και στη συνέχεια να την γυρίζω πίσω. Ακόμα και ιδιαίτερα μαθήματα έκανα».

Δούλευα για 10 δολάρια

«Θυμάμαι πως το έκανα αυτό για δέκα δολάρια την ώρα. Θυμάμαι πως εκείνη την ημέρα ζήτησα συγγνώμη από την κοπέλα που την κουβαλούσα στην πλάτη και με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου για να μου προτείνει να παίξω το καλοκαίρι στην Επίδαυρο και του αρνήθηκα γιατί μόλις είχε γεννηθεί ο γιος μου » συμπλήρωσε ο Γιώργος Καραμίχος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στη δημόσια τηλεόραση.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *