Γιατί οι Ζυγοί ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο; Κι όμως υπάρχει απάντηση


Στη συγκεκριμένη ερώτηση, η απάντηση βρίσκεται σε σένα, στον χαρακτήρα σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους. Αγαπητή Ζυγέ άκου να δεις πώς έχουν τα πράγματα με σένα:

O Ζυγός έχει την τάση να ερωτεύεται άτομα τα οποία έχουν την ίδια προσωπικότητα με εκείνον.

Ο Ζυγός είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος και πιστεύεις τόσο στην αγάπη όσο και στην συμβατότητα. Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά εσύ Ζυγέ το πας ένα βήμα παρακάτω και ψάχνεις ένα ταίρι που να είναι ίδιο… με σένα. Να έχετε τα ίδια γούστα και την ίδια κοσμοθεωρία.

Πολλές φορές νομίζεις ότι ερωτεύεσαι τα άτομα αυτά, απλά και μόνο επειδή μοιάζετε, χωρίς να βλέπεις ότι ακριβώς αυτό το στοιχείο είναι που σας κάνει στο τέλος να χωρίζετε. Διότι μην ξεχνάς ότι όσο πιο ίδιος είσαι με κάποιον, τόσο πιο μεγάλη κόντρα θα έχεις μαζί του. Στην δική σου περίπτωση, ποιος θα αποφασίζει στην σχέση; Ποιος θα είναι πιο θαρραλέος; Ποιος θα παίρνει πρωτοβουλίες; Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι όταν ψάχνεις έναν σύντροφο που να είναι το ίδιο με σένα, δημιουργούνται τεράστια προβλήματα.

Δεν υπάρχει χώρος για να «αναπτυχθείς», να δεις κάτι διαφορετικό, κάτι καινούργιο. Δεν μπορείς να μάθεις πώς να αντιμετωπίζεις διαφορετικά τις καταστάσεις και όχι μόνο. Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεσαι ένα «διδυμάκι», αλλά ένα ταίρι που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *