Γιατί με απάτησε ο σύντροφός μου – Πέντε άνθρωποι εξομολογούνται της ιστορίες τους


Η απιστία θεωρείται καταστροφική για μία σχέση και, συνήθως, οδηγεί στον χωρισμό. Ακόμα κι αν δεν επέλθει το τέλος της σχέσης έπειτα από αυτή, σίγουρα οι ισορροπίες έχουν αλλάξει και η σχέση πλέον κινείται σε νέες βάσεις.

Οι άνθρωποι μπορούν να σκεφτούν πολλά πράγματα, για να δικαιολογήσουν αυτή τους την απόφαση. Ο καθένας το κάνει για τους δικούς του λόγους.

Η ιστοσελίδα yourtango.com μίλησε με άτομα που έχουν υπάρξει άπιστα σε κάποια σχέση τους και παρουσίασε τις απαντήσεις τους σε ένα άρθρο.

Όσοι συμμετείχαν εξήγησαν τι τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση, απαντώντας στην ερώτηση: «Γιατί απάτησες τη σχέση σου;».

«Ήθελα να δοκιμάσω το σεξ με το ίδιο φύλο»

Η Ταμάρα είναι 30 ετών και εργάζεται ως ψυχολόγος. Μέχρι την προηγούμενη σχέση της, η οποία έληξε λόγω δικής της απιστίας, δεν είχε ποτέ προδώσει ξανά σύντροφό της.

«Η σχέση ήταν καλή, αλλά ήθελα πάντα δοκιμάσω το σεξ με άτομο του ίδιου φύλου. Αυτή ήταν η μοναδική κοπέλα που είχε ‘τραβήξει’ ποτέ σεξουαλικά».

Όταν εξομολογήθηκε στον σύντροφό της τι συνέβη δεν περίμενε την αντίδρασή του. Τη χώρισε αμέσως, ενώ εκείνη περίμενε να της ζητήσει να δοκιμάσουν ένα τρίο. «Τελικά, νομίζω ήταν για καλό. Ποιος άντρας δεν σκέφτεται να κάνει τρίο;».

«Για να πάρω εκδίκηση»

«Συνέβη πριν από πολύ καιρό, αλλά νομίζω ότι απάτησα για να πάρω εκδίκηση» είπε ο Antony, 34 ετών, οικονομικός αναλυτής.

Στην αρχή της σχέσης του με τη σύζυγό του, ανακάλυψε πως εκείνη έκανε one night stand στο αυτοκίνητό της. Αποφάσισε να «πληρώσει» τη σχέση του με το ίδιο νόμισμα και έκανε σεξ με συνάδελφό του.

«Ήθελα να νιώσω ποθητή»

Η 24 ετών Andrea θέλει να νιώθει πως εξιτάρει το μυαλό πολλών ανδρών. «Μου αρέσει να νιώθω πως είμαι επιθυμητή. Η σχέση μου εκείνον τον καιρό δεν πήγαινε πολύ καλά, αλλά δεν ήθελα να την εγκαταλείψω. Το αγόρι που τα είχα τότε ήθελε σχέση, μα δεν μου έκανε ποτέ κοπλιμέντα».

»Αντίθετα, το αγόρι με το οποίο τον απάτησα δεν ήθελε σχέση, αλλά μου έλεγε διαρκώς πόσο του άρεσα και πόσο υπέροχη ήμουν. Προσπαθούσα να έχω την τέλεια σχέση, βρίσκοντας σε δύο ανθρώπους αυτό που αναζητούσα».

Τελικά, χώρισε τη σχέση της χωρίς να του πει ποτέ τι είχε συμβεί.

«Αυτός είναι ο τρόπος ζωής μου»

Ο Daniel εργάζεται ως δικαστικός αντιπρόσωπος και παντρεύτηκε πρόσφατα. Ο ίδιος παραδέχεται πως έχει απατήσει κάθε σχέση που είχε μέχρι τα 29 που είναι σήμερα – πράγμα που η σύζυγός του δεν το γνωρίζει.

«Δεν ξέρω γιατί το κάνω. Συνέβαινε από πάντα. Μάλιστα, μία κοπέλα με έπιασε επ’ αυτοφόρω με άλλη. Σας ορκίζομαι πως έπειτα από αυτό με ήθελε περισσότερο. Προφανώς είναι ωραίο να ξέρεις πως αρέσεις, ενώ το να απατάς σου δίνει την αίσθηση μιας άλλης δύναμης – αρκεί το απατημένο πρόσωπο να μην το μάθει».

«Για να βρω μια καλύτερη σχέση»

«Αναζητούσα την επαφή, γι’ αυτό απάτησα τη σχέση μου. Ο σύντροφός μου και εγώ ήμασταν μαζί για αρκετό καιρό και κάναμε όνειρα για γάμο, παιδιά και κοινή ζωή. Αλλά, το στάδιο του ενθουσιασμού και της τρυφερότητας είχε προ πολλού περάσει για εμάς και η ρουτίνα μάς είχε καταβάλλει».

»Φυσικά, είχαμε αρχίσει να παραμελούμε ο ένας τον άλλο και να γινόμαστε μονότονοι. Όταν ένα καινούριο αγόρι μου τράβηξε την προσοχή και με έκανε να νιώσω και πάλι ζωντανή, έκανα σεξ μαζί του. Ένιωθα πως είμαι και πάλι στον έβδομο ουρανό» εξομολογήθηκε η 22χρονη Beth.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *