Γιάννης Βογιατζής: Προσπάθησα να βρω γιατί με κυνήγησαν και δεν έχω βρει ακόμα το γιατί


Ο Γιάννης Βογιατζής, ο αγαπημένος ηθοποιός με τη σπουδαία καλλιυεχνική διαδρομή, έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό μιλώντας για την καριέρα του, τη ζωή του και τους ανθρώπους που τον πλήγωσαν.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Αποστολόπουλος: «Ήμουν γυμνός στη βεράντα…»

Το θέατρο είναι το δεύτερο σπίτι σας;

Εκεί αισθάνομαι πιο καλά από το σπίτι μου. Αισθάνομαι ότι είναι το σπίτι μου με κεφαλαία και το διαμέρισμα μου, το δωμάτιο μου είναι ο ρόλος μου.

Ρίσκο πήρατε για κάποιο ρόλο;

Έχω κάνει και πολύ επιθεώρηση. Το είδος αυτό θέλει και αυτοσχεδιασμό. Είναι περίεργο γιατί υπάρχουν μέρες που σε οδηγεί περισσότερο το κοινό σε αυτό το είδος και όχι εσύ το κοινό. Είναι μεγάλη η ευτυχία που νιώθουμε εμείς οι ηθοποιοί.

Η νοσταλγία τι θέση έχει στη ζωή σας;

Θα ντραπώ που θα το πω, αλλά προσπαθώ πάντα να κοιτάζω μπροστά ώστε μέσα από τη δουλειά μου και τους ρόλους μου να αισθανθώ κάτι παραπάνω από όσα ένιωσα από τον προηγούμενο ρόλο.

Υπήρξαν άνθρωποι που σας πλήγωσαν;

Προσπάθησα να βρω γιατί με κυνήγησαν και δεν έχω βρει το γιατί. Λέω κοίταξε να δεις η ψυχή του ανθρώπου. Σκεφτόμουν μήπως έκανα κάτι κακό μέσα μου; Συνάντησα έναν δύο ανθρώπους που ενώ αρχικά δεν με ήθελαν στην πορεία με λάτρεψαν. Γι’ αυτό και παίζω με τους ίδιους σκηνοθέτες. Ο Γιάννης ο Χουβαρδάς επέμενε να μην παίζω τα εύκολα, να πάω στο μεγάλο ρεπερτόριο και μου άλλαξε τη ζωή μου. Εγώ θέλω να ξέρω πού πηγαίνω γιατί εγώ θα ξεβρακωθώ πάνω στη σκηνή.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *