Γιάννης Στάνκογλου: Μιλάει για την απειλή με όπλο που δέχτηκε από ταξιτζή


Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την απειλή με όπλο που δέχτηκε από οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη (1/12) στη συμβολή των οδών Αμερικής και Πανεπιστημίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ταξιτζής μπήκε σφήνα στη λωρίδα που κινούνταν με το αυτοκίνητό του ο ηθοποιός, με αποτέλεσμα να τον «κλείσει». Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός, με τον Γιάννη Στάνκογλου να ζητά τον λόγο και να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του προσπαθώντας να καταγράψει τις πινακίδες κυκλοφορίας για να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Τη στιγμή εκείνη, ο οδηγός του ταξί έβγαλε όπλο και άρχισε να τον απειλεί, ενώ πριν διαφύγει και εξαφανιστεί προσπάθησε και να τον πατήσει.

Ο ηθοποιός πρόλαβε και συγκράτησε τα στοιχεία του και πήγε στο Α.Τ. Συντάγματος, όπου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση.

Ο ίδιος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και τόνισε πως ότι συνέβη περιγράφεται στην κατάθεσή του.

«Ό,τι έχει γίνει, υπάρχει στην κατάθεση που έχω κάνει. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω. Αφήνω τη δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Οπότε δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Να είστε καλά. Το περιστατικό έγινε το βράδυ μετά την παράσταση», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τουin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *