Γιάννης Πλούταρχος: «Ήθελαν να κάνω πλασματική σχέση, ενώ ήμουν παντρεμένος»


Καλεσμένος στον ραδιομαραθώνιο του «My Radio 104,6» βρέθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος και ο γιος του, Γιώργος Κακοσαίος. Ο 51χρονος τραγουδιστής μίλησε για τα πρώτα του βήματα στη μουσική βιομηχανία και αποκάλυψε τις περιπέτειες που βίωσε στο ξεκίνημα της καριέρας του.

«Στα πρώτα μου βήματα ήθελαν από την εταιρεία να κάνω μία πλασματική σχέση, ενώ ήμουν παντρεμένος και είπα αποκλείεται», είπε αρχικά ο Γιάννης Πλούταρχος.

«Εσείς καλά τα λέτε, στη Μαρία (η σύζυγος του) ποιος θα το πει;», ανέφερε στη συνέχεια με χιούμορ ο ίδιος.

Ο Γιώργος Κακοσαίος, από την πλευρά του, σε ερώτηση σχετικά με τα Χριστούγεννα κατά τα παιδικά του χρόνια, είπε: «Τα Χριστούγεννα στολίζαμε όταν είχε ρεπό ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου έχει τρέλα με τα Χριστούγεννα και τον στολισμό».

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στο «MEGA Καλημέρα»

«Με τον πατέρα μου ερχόμαστε συνεχώς σε ρήξη»

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Κακοσαίος μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με τη μουσική και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα του.

«Ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρχει σύγκριση, δεν φοβήθηκα. Παλεύω όπως όλοι σε αυτόν τον χώρο, όπως όλοι και φαντάζομαι ότι ο χρόνος θα δείξει. Με τον πατέρα μου ερχόμαστε συνεχώς σε ρήξη για διάφορα τραγούδια», είπε μεταξύ άλλων.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *