Γη της Ελιάς, Μαύρο Ρόδο και Maestro – Σάρωσε το MEGA και στις αναζητήσεις του Google για το 2022


Ελληνική μυθοπλασία φαίνεται πως ψήφισαν το 2022 οι Έλληνες, όσον αφορά στα τηλεοπτικά προγράμματα, όπως προκύπτει από την ετήσια λίστα του Year in Search της Google.

Οι λίστες του Year In Search βασίζονται στις καθημερινές αναζητήσεις μας στο Search, αυτό το μοναδικό, πολύτιμο εργαλείο που δίνει κάθε στιγμή πρόσβαση, σε δισεκατομμύρια ανθρώπους του πλανήτη μας, σε έναν απέραντο αλλά οργανωμένο ωκεανό πληροφοριών σχετικά με οτιδήποτε μπορεί να περάσει από το μυαλό μας.

Αποτελεί λοιπόν μια «ψηφιακή ταυτότητα» των τελευταίων 365 ημερών της ζωής μας. Σ’ αυτήν αποτυπώνονται όλα όσα παρακολουθήσαμε, ποιους θαυμάσαμε, ποιους χάσαμε και γενικά, όλα όσα τράβηξαν την προσοχή των Ελλήνων και τα αναζήτησαν μέσα σε μια ακόμη χρονιά με έντονη επικαιρότητα.

Δυναμική παρουσία του MEGA

Όσον λοιπόν αφορά στα τηλεοπτικά προγράμματα, η ελληνική μυθοπλασία κατέκτησε τη μερίδα του λέοντος, στις προτιμήσεις των Ελλήνων, αφήνοντας μόνο 3 θέσεις σε ξένες συμμετοχές!

Μάλιστα, στην εν λόγω κατηγορία, το MEGA κατέχει πολύ δυναμική θέση, αφού οι τρεις από τις δέκα θέσεις ανήκουν στο Μεγάλο Κανάλι.

Συγκεκριμένα, στη δεύτερη θέση της λίστας με τις αναζητήσεις τηλεοπτικών σειρών βρίσκεται η «Γη της Ελίας», η οποία για δεύτερη σεζόν συνεχίζεται να προβάλλεται από το MEGA και να σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης.

Στην τρίτη θέση συναντάμε το Μαύρο Ρόδο, το οποίο μπήκε στη ζωή μας τη φετινή σεζόν και έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην όγδοη θέση βρίσκεται το Maestro. Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βρίσκεται στη ζωή μας περίπου δύο μήνες, ωστόσο έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών και μέσα σε μόλις 2 μήνες να βρίσκεται στη δεκάδα με τις αναζητήσεις ολόκληρης της χρονιάς.

Αναλυτικά οι λίστες με τις αναζητήσεις τηλεοπτικών σειρών στο Google το 2022:

  1. Σασμός
  2. Η γη της ελιάς
  3. Μαύρο Ρόδο
  4. Παγιδευμένοι
  5. Love Island
  6. Stranger Things
  7. Euphoria
  8. Maestro
  9. Αυτή η νύχτα μένει
  10. Manifestin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *