Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ταράχτηκα όταν είδα το reunion στα Φιλαράκια»


Στα remake παλιών ελληνικών και ξένων σειρών αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, με αφορμή τη συνέντευξη του ηθοποιού Δημήτρη Φραγκιόγλου.

Οι δύο παρουσιαστές του «Πρωΐαν σε είδον την μεσημβρίαν» ανέφεραν παραδείγματα σειρών που θα ήθελαν να δουν σε remake, ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξομολογήθηκε την «ταραχή» που του προκάλεσε η επανασύνδεση του καστ από τα «Φιλαράκια».

«Εγώ ταράχτηκα όταν είδα τα Φιλαράκια σε εκείνο το επεισόδιο με το reunion. Ήταν όλοι με ψεύτικα δόντια και με μούρες που τις είχαν φτιάξει και μου φάνηκαν πάρα πολύ τραγικοί όλοι εκτός από τη Τζένιφερ Άνιστον, που έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε σε ταινίες», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Και πρόσθεσε: «Ήταν δε οι άντρες με τα fillers και τα δόντια μασέλα έξω».

Αντιθέτως για το remake του «καφέ της χαράς» μίλησε με τα καλύτερα λόγια και τόνισε ότι ήταν πετυχημένο.

«Συνήθως όμως τα reunion επειδή έχεις στο μυαλό σου την ένταση και την ομορφιά, δεν πετυχαίνουν», ανέφερε από την μεριά της η Τζένη Μελιτά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

«Τα reunion δεν έχουν κανένα νόημα»

Ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Φραγκιόγλου μιλώντας στην ίδια εκπομπή τόνισε πως τα reunion δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα.

«Στης Ελλάδος τα Παιδιά ήταν ισότιμη η συμμετοχή μου στη δημιουργία της σειράς, άσχετα αν δεν πολυφαίνεται στους τίτλους. Στους τίτλους την έχω πατήσει πολλές φορές από σεμνότητα. Δεν έχει κανένα νόημα να γίνεται reunion σε παλιές σειρές», είπε.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *