Φωτεινή Βελεσιώτου: «Θα ακύρωνα τον γάμο μου για να μην χάσω αγώνα μπάσκετ»


Kαλεσμένη στην εκπομπή «Studio 4», βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (7/12) η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Η γνωστή ερμηνεύτρια άνοιξε την καρδιά της και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα φοιτητικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη και την ενασχόλησή της με το μπάσκετ την εποχή που ταυτόχρονα ήταν και δασκάλα.

«Πρώτη φορά έπιασα μπάλα μπάσκετ στην πέμπτη Γυμνασίου, εξατάξιο ήταν τότε. Ήμουν απ’ τις πρώτες που έπαιξα μπάσκετ στην Καρδίτσα. Κάναμε μία ψιλοομαδούλα και παίζαμε με άλλα σχολεία», ανέφερε και πρόσθεσε: «Στη Θεσσαλονίκη μετά έπαιξα σε τρεις ομάδες. Στο Μελιτέα, την ομάδα του Παπαφείου, στην Αρμενική με τη Βούλα την Πατουλίδου, από 16 χρονών την ξέρω, και μετά στον Μακεδονικό».

«Πάρα πολύ ωραία χρόνια. Ήμουν δασκάλα στο σχολείο, γύριζα, πετούσα τα πράγματά μου, φόρμες, άιντε για προπόνηση, για αγώνα. Θα ακύρωνα και τον γάμο μου, για να μην χάσω τον αγώνα, την ίδια ώρα με τον γάμο μου μού έβαλαν αγώνα. Άλλαξε το πρόγραμμα αλλά με συγκράτησε ο άντρας μου», αποκάλυψε στη συνέχεια με χιούμορ.

Όταν ρωτήθηκε τι ομάδα είναι, απάντησε: «Είμαι Αναγέννηση Καρδίτσας σε τοπικό επίπεδο, ΑΕΚ σε πανελλήνιο επίπεδο στο ποδόσφαιρο, Άρης στο μπάσκετ και τώρα Βραζιλία».

«Μετά τον αγώνα ήρθε όλη η ομάδα στον γάμο με τις φόρμες και μου έκανε αψίδα με τις μπάλες. Κι εγώ παρατάω τον Θανάση, τον πρώην άντρα μου, και κάνω ντρίπλα μπροστά στον παπά», κατέληξε.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή τηςin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *