Φωτεινή Γεωργαντά: Το θέμα είναι να βρίσκεις τρόπους να διαρκούν τα συναισθήματα


Η Φωτεινή Γεωργαντά έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Ελένη» στο MEGA.

H παρουσιάστρια περιέγραψε τη σχέση με τα δυο παιδιά της και την «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης και εξήγησε γιατί δε θα ήταν ποτέ σε πάνελ εκπομπής.

Ορέστης Χαλκιάς: Έχω φίλο που του φόρτωσαν μολότοφ και τον έβαλαν στη φυλακή χωρίς να έχει καμία σχέση

Τα επαγγελματικά, ο ρόλος της μητρότητας και η ο σύζυγος

«Είμαι σε μια ώριμη φάση. Επαγγελματικά εκπροσωπώ τον χώρο της ομορφιάς και από την άλλη είμαι μια πολυάσχολη μαμά. Ο γιος μου δίνει πανελλαδικές και του κρατάω το βιβλίο για να μάθει την ύλη του και η κόρη μου πηγαίνει Α’ λυκείου. Δεν ποστάρω φωτογραφίες των παιδιών μου στα social media γιατί θέλω να είναι απόφαση των ίδιων το πότε θα εκτεθούν» είπε η Φωτεινή Γεωγαντά.

Σχετικά για τον σύζυγό της, η Φωτεινή Γεωργαντά ανέφερε: «Είμαι με τον σύζυγο μου 20 χρόνια. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω. Το θέμα είναι να βρίσκεις τρόπους να διαρκούν τα συναισθήματα».

Για την παρουσία της στην τηλεόραση σχολίασε: «Είναι γλυκιά η ανάμνηση που έχω από τις ψυχαγωγικές εκπομπές που συνεργαζόμουν. Όταν βλέπω τον εαυτό μου στις ψυχαγωγικές εκπομπές που συμμετείχα διαπιστώνω ότι δεν φορούσε ούτε make up. Ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός μου να παραμείνω στην τηλεόραση».

Επίσης, η Φωτεινή Γεωραντά εξήγησε τους λόγους που δε θα συμμετείχε σε ένα πάνελ εκπομπής: «Δε θα συμμετείχα σε πάνελ εκπομπής. Με ποια ιδιότητα θα κρίνω τον καθένα; απλά επειδή είμαι αναγνωρίσιμη;».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *