Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε και το Τwitter πήρε φωτιά


Πιστή στο τηλεοπτικό της ραντεβού με τους τηλεθεατές η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε για ακόμα μια χρονιά με το «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής. Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA θέλησε, μάλιστα, να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με το τηλεοπτικό κοινό στην έναρξη της πρώτης της εκπομπής.

«Καλησπέρα! Να ‘μαστε φίλοι μου όλοι μαζί πάλι εδώ στο Τούνελ με τα φώτα αναμμένα για να φωτίσουμε τα σκοτάδια της κοινωνίας μας. Της κοινωνίας που ζούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Να το προσπαθήσουμε, να αγωνιστούμε όλοι λίγο παραπάνω με έργα και όχι μόνο με λόγια» είπε αρχικά.

«Πριν δούμε τις ιστορίες που ξεχωρίζουν τούτη τη νύχτα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τις ευχές. Για αυτή την 28η τηλεοπτική μας χρονιά. Και στον πρόεδρο μας και στην παραγωγή μας, σε όλους τους φίλους εδώ στο MEGA. Γιατί είναι έτσι πραγματικά συγκινητικά τα λόγια και οι ευχές και όλα. Ευχαριστώ θερμά» συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη στην πρεμιέρα για το «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA.

Χαμός στο Twitter

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, το #fosstotounel σκαρφάλωσε αμέσως στην κορυφή των ελληνικών trends στο Twitter με τους χρήστες να μην μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους για την επιστροφή της.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *