Φλορίντα Πετρουτσέλι: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το «MEGA Καλημέρα»


Καλεσμένη στο «Πρωινό μας» βρέθηκε την Τρίτη  (6/12) η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον λόγο που αποφάσισε να μην βρίσκεται φέτος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «MEGA Καλημέρα».

«Μου λείπει»

Όπως είπε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά με την έννοια ότι τα παιδιά ήταν αρκετά μικρά. Ειδικά ο Κωσταντής ήταν 1,5 χρονών και ήταν πολύ δύσκολο παιδί. Δεν κοιμόταν. Οπότε εγώ το βράδυ δεν κοιμόμουν γιατί ξύπναγε κυριολεκτικά 15 φορές και στις 5 έβαζα ξυπνητήρι για να φύγω. Κάποια στιγμή αυτό διογκώθηκε και νομίζω έπαθα μια υπερκόπωση. Αν ήταν λίγο διαφορετικές οι συνθήκες, αν ήταν λίγο μεγαλύτερος ο Κωσταντής, νομίζω δε θα έφευγα ποτέ από εκεί».

Και πρόσθεσε: «Πέρναγα τόσο ωραία. Πού να βρεις δουλειά που να πηγαίνεις με την κολλητή σου, να είμαστε μια παρέα όλοι… Πέρναγα φανταστικά. Και ήταν και μια ώρα που για μια μαμά είναι η καλύτερη ώρα. Πέρασα πολύ ωραία και τώρα καμιά φορά το σκέφτομαι που τους βλέπω. Μου λείπει η αδεναλίνη της δουλειάς, μου λείπει που ήμουν με την κουμπάρα μου και τα λέγαμε κάθε μέρα. Όλο αυτό».

Η μεγάλη επιστροφή

Τον προηγούμενο μήνα η Φλορίντα Πετρουτσέλι έκανε ένα φαντασμαγορικό comeback στο «MEGA Καλημέρα» και όλοι στο πλατό την καλωσόρισαν θερμά. Η ίδια είπε ότι τώρα που δεν βρίσκεται στην τηλεόραση έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, τον οποίο αξιοποιεί κάνοντας μαθήματα χορού, ενώ αποκάλυψε ότι έγραψε και ένα βιβλίο.

«Έκανα μαθήματα χορού, έγραψα ένα βιβλίο… Έκανα πολλά πράγματα! Το βιβλίο λέγεται “Όπου φύγει, φύγει”. Είναι για μια γυναίκα που έκανε μια λάθος επιλογή με έναν άντρα και αναλύω τους λόγους για τον οποίους πρέπει να φύγει», ανέφερε αρχικά.

Επίσης, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, που συνάντησε και πάλι τους παλιούς της συνεργάτες στον «αέρα». «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι σήμερα εδώ μαζί σας. Το περίμενα πώς και πώς. Ξύπνησα στις 4 από την αγωνία μου να σας δω», σημείωσε.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *