Φάνης Μουρατίδης: Είπα αμέσως «ναι» στο «Maestro» – Δεν διάβασα καν το κείμενο


Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/10) ο Φάνης Μουρατίδης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που προβάλλεται από το MEGA, «Maestro», στην οποία πρωταγωνιστεί και έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, λαμβάνοντας ήδη από το πρώτο επεισόδιο διθυραμβικές κριτικές.

«Όταν είσαι περήφανος για τη δουλειά που έχεις κάνει, τότε θέλεις πιο πολύ να το μοιραστείς, φεύγει από το κομμάτι της υποχρέωσης για τη δουλειά και πάει στη χαρά να το μοιραστώ μαζί με τους άλλους, να πω στον κόσμο ότι αυτήν τη δουλειά την αγαπώ, την πιστεύω και αξίζει να την απολαύσετε».

«Είπα κατευθείαν ναι»

Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε ότι είπε αμέσως το «ναι» στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Με πήρε ο Χριστόφορος, μου πρότεινε τον ρόλο και είπε κατευθείαν ναι. Με ρώτησε ‘δε θες να διαβάσεις πρώτα το κείμενο;’ και είπα όχι. Στον Χριστόφορο δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη, λες ακαριαία ναι. Είναι χαρά να δουλεύεις μαζί του, είναι σπουδαίας συνεργάτης, είναι ‘μαέστρος’ σε όλα, από την παραγωγή μέχρι την επικοινωνία. Είναι παντού, δε μεταφέρει το άγχος του σε κανέναν, ακούει τους πάντες, είναι αφοσιωμένος 100% εκεί».

Όπως ανέφερε ο Φάνης Μουρατίδης: «Ο Χριστόφορος είναι ένας δημιουργός που ξέρει ότι ο κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτόν. Όταν κάνεις ένα τέτοιο προϊόν σε ένα τέτοιο επίπεδο, θέλει γενναιότητα και ωριμότητα. Ο Χριστόφορος είναι στην πιο ώριμη φάση του. Ξέρει πολύ καλά τι θέλει, νοιάζεται και φροντίζει τους ηθοποιούς και τους συνεργάτες του. Είναι πολυεργαλείο. Τα κάνει όλα αγόγγυστα, χωρίς παράπονο».

«Υπήρχε αναμονή για τη σειρά»

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η σειρά αρχικά ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον περσινό Απρίλη, κάτι που δημιούργησε αγωνία και αναμονή στο κοινό που το περίμενε.

«Όταν κάνεις κάτι για το οποίο έχεις ήδη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το αίσθημα ότι έχει ενδιαφέρον, το περιμένεις πως και πως. Η σειρά ήταν να προβληθεί πέρυσι τον Απρίλη. Η αναμονή έγινε τεράστια», σημείωσε.

Για την εμπειρία του από τα γυρίσματα, είπε: «Ήταν μια μοναδική εμπειρία, ένα υπέροχο ταξίδι στους Παξούς».

Ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστή και στη θεατρική παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» στο θέατρο Ακροπόλ για δεύτερη χρονιά με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

«Η παράσταση είναι ζωντανός οργανισμός, εξελίσσεται. Έχουμε κάποιες αλλαγές στη διανομή των ρόλων», κατέληξε.

Δείτε τη συνέντευξή τουin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *