Φαίη Σκορδά: Απίστευτο σκηνικό στην εκπομπή της – Έμεινε… κάγκελο η Χριστοπούλου


Με αφορμή ενός βίντεο με τον Γιάννη Βούρο και το γεγονός ότι έχει κάνει 4 γάμους, στο «Πρωινό μας» ξεκίνησε μια συζήτηση που οδήγησε σε… απρόσμενες ατάκες.

«Εμένα μου κάνει τρελό αυτό. Το σέβομαι απεριόριστα. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται, τόσες γυναίκες με τόσα παιδιά και όλη αυτή την ιστορία… Δηλαδή, εγώ έναν χωρισμό έκανα και έγινε splater και ούτε τίποτα… Αυτός ο άνθρωπος μπράβο του, θα έπρεπε να γράψει βιβλίο και να μας πει πώς γίνεται αυτό» είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά, η οποία προσπάθησε να εξηγήσει το σκεπτικό του ηθοποιού. «Εσύ τώρα δηλαδή το καταλαβαίνεις όλο αυτό; Πες μου αλήθεια» την διέκοψε η Έλενα Χριστοπούλου.

Τότε η Φαίη Σκορδά είπε την απίθανη φράση: «Εγώ προσωπικά προσπαθώ να καταλάβω τους άλλους. Κάποια στιγμή θα σου μιλήσω για μένα. Αλλά, θα ήταν μεγάλη ανατροπή αν τώρα εσύ σε όλο αυτό το πράγμα που είχε γίνει έβρισκες μια ωραία λύση και…».

Η παρουσιάστρια διέκοψε τη ροή του λόγου της, καθώς η Έλενα Χριστοπούλου την κοιτούσε παγωμένη.

«Τι; Όχι… Θα ήταν ωραίο όμως. Δεν θα ήταν ωραίο; Δεν θα το ήθελες εσύ; Ειλικρινά στο λέω. Δεν θα ήθελες να ήταν τα πράγματα… Σου έρχεται να κλάψεις ή να γελάσεις; Τι θα κάνεις; Διαφημίσεις» είπε η Φαίη Σκορδά και ακολούθησε διαφημιστικό διάλειμμα.

Δείτε το βίντεοin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *