Έξαλλη η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεχόμαστε πόλεμο από παντού»


Στο 3ο live του J2US που παρακολουθήσαμε χθες γίναμε μάρτυρες της έντασης που υπήρξε ανάμεσα στην Αντζελα Δημητρίου και την Καίτη Γαρμπή.

Η κόρης της γνωστής τραγουδίστριας Ολγα Δημητρίου Κιουρτσάκη, βλέποντας τα σχόλια που γράφονται για τη μητέρα της στα social media, προχώρησε σε μια ανάρτηση.

Κάνει λόγο για «πόλεμο» από συγκεκριμένα άτομα, χωρίς να τα κατονομάσει.

Διαβάστε επίσης: J2US: Πώς αντέδρασε η Άντζελα Δημητρίου σε σχόλιο της Καίτης Γαρμπή για τη διάθεση της

Η ανάρτηση της στο Facebook

«Καλημέρα φίλοι μου. Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα που μου στείλατε χθες για το χθεσινό live. Η αλήθεια είναι ότι ανταλλάξαμε απόψεις που αν τις λέγαμε δημόσια θα είχε γίνει θέμα. Θα ήθελα, και πρώτη φορά στη ζωή μου το ζητάω αυτό, όσοι μας συμπαθείτε-αγαπάτε, να συσπειρωθείτε και να γίνεται μια γροθιά, μια ομάδα κάτω από κάθε ποστ στο Instagram – Facebook – Twitter και Tik-tok γιατί δεχόμαστε μεγάλο πόλεμο από “αλλού”.

Ονόματα δε λέω…. Έτσι κάνουν τόσα χρόνια οι κακοί, υποστηρίζουν τους κακούς. Και εμείς οι καλοί που δεν έχουμε πειράξει ποτέ και δε μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, φαινόμαστε λίγοι γιατί δεν έχουμε ανάγκη να υποστηρίξουμε ή να “θάψουμε” κανέναν μέχρι τώρα που δεν τραβάει άλλο το να κάνω τα στραβά μάτια. Ντρέπομαι που το ζητάω αυτό μετά από τόσα χρόνια να το κάνετε για εμάς αλλά έχουμε πλέον φτάσει στα όριά μας με αυτά τα ορκ που μας κάνουν πόλεμο από συγκεκριμένο άτομο. Ευχαριστώ πολύ. Συγγνώμη αν σας κούρασα με το κατεβατό μου αλλά έλεος, 3ο live συνεχόμενα πάει πολύ».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *