Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Βάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού με μία κοινή φωτογραφία


Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τους τελευταίους μήνες που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλάνη να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η επιχειρηματίας αρνήθηκε να πάει μαζί του στο «Asia Express» και εκείνος αναγκάστηκε να ταξιδέψει και να λάβει μέρος στο παιχνίδι με τον Fipster.

Στη συνέχεια, όταν ο Βασάλος επέστρεψε από την Ασία η Βαλαβάνη έφυγε από την Αθήνα ενώ και οι δύο έκαναν διακοπές χωριστά και με τους φίλους τους.

Μάλιστα, απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν απαντούσαν ξεκάθαρα για τη σχέση τους.

Το βράδυ της Τετάρτης (28/9) ωστόσο το ζευγάρι έβαλε τέλος στα σενάρια περί χωρισμού.

Βρέθηκαν μαζί στο πάρτι γενεθλίων της Χριστίνας Κανελλοπούλου, που είναι η σύντροφος του Κώστα Κόκκινάκη.

Το «παρών» έδωσαν και άλλοι παίκτες του Survivor. Η παρέα πόζαρε όλη μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να κάθεται δεξιά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην άκρη του τραπεζίου βγάζοντας γλώσσα.

Δείτε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά τις φήμες

«Όλα είναι καλά»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν λίγες ημέρες μιλώντας στο Open Weekend ξεκαθάρισε τι συμβαίνει μεταξύ τους.

«Είμαι πολύ καλά. Πέρασα πολύ ωραία το καλοκαίρι. Τον Κωνσταντίνο τον έστειλα για ψάρεμα σήμερα. Όλα καλά στα προσωπικά, δόξα το Θεώ. Όχι δεν είμαι μόνη μου, όλα είναι καλά. Τα τελευταία πέντε χρόνια όλο τέτοια ακούγονται. Δεν μπορώ… Δεν ξέρω αν θα μας δείτε στο Survivor All Star», είπε χαρακτηριστικά χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *