Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έριξε άκυρο σε εκπομπή και τους έσφαξε με το γάντι – «Δεν με σεβάστηκαν»


Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» ήταν την Κυριακή (4/12) η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και του My style rocks κοινοποίησε μια σειρά από Instagram stories και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να μην δώσει το «παρών» στο πλατό και να ακυρώσει την εμφάνισή της.

Είπε συγκεκριμένα:

«Λοιπόν παιδιά, ήταν να εμφανιστώ στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, δεν θα εμφανιστώ όμως γιατί μετά από 8 μήνες που με παρακαλάνε όλες οι εκπομπές να εμφανιστώ και δεν έχω βγει πουθενά, από προσωπική μου πρωτοβουλία, σήμερα προανήγγειλα εγώ πως θα βρίσκομαι στην εκπομπή Γεια σου της Μαρίας Μπακοδήμου, χωρίς εκείνοι να έχουν κάνει το σχετικό story και τη σχετική αναφορά στο πρόσωπό μου, μέσω των social media.

Οπότε θεώρησα κι εγώ ότι δεν είμαι σημαντική για εκείνους να παρερευθώ στο πλατό τους και δεν είναι καθόλου τιμητικό για εμένα να βρεθώ κάπου που δεν με έχουν προαναγγείλει και μόνη μου προαναγγέλομαι, είναι σαν να αυτοπροσκαλούμαι κάπου, οπότε πάμε για καφέ…

Μόνοι τους με παίρνουν τηλέφωνο και με κάλεσαν για να με έχουν κοντά τους και δεν τους κάλεσα εγώ, θέλανε να με έχουν εκεί κοντά τους, οπότε ο κατάλληλος και αντίστοιχος σεβασμός απαιτείται. Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι για να με σέβονται, θεωρώ πως δεν με σεβάστηκαν, δεν χρειάζεται να παρευρεθώ κοντά τους».

Η ανάρτησή τηςin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *