Ευγενία Δημητροπούλου: Η υιοθεσία της κόρης της και η νέα της καθημερινότητα ως μανούλα


H Ευγενία Δημητροπούλου τον Δεκέμβριο του 2021 ανακοίνωσε ότι με τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη, υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι από την Σιέρα Λεόνε.

Η μικρή Εύα από τότε έχει αλλάξει την καθημερινότητα του ζευγαριού ενώ η αγαπημένη ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (29/9) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για την κόρη της αλλά και για τον ρόλο της μαμάς.

Όπως είπε, επέλεξε να απέχει από το θέατρο φέτος, προκειμένου να μπορεί να απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με την κόρη της.

«Ήθελα να είμαι με το παιδί μου, να έχω τα Σαββατοκύριακα μαζί της. Δεν θέλω να της το στερήσω, ούτε να το στερηθώ εγώ. Είναι χρόνος, είναι το δέσιμο. Η κόρη μου είναι η προτεραιότητά μου. Το πάω μέρα μέρα (τη μητρότητα), έχω πολλές φορές ενοχές, ερωτηματικά και διλήμματα αν κάνω το σωστό. Είμαι τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη που στο τέλος της μέρας λέω θα προσπαθήσω να κάνω όσα λιγότερα λάθη αλλά δεν γίνεται», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Κάνω προσπάθειες, κάνω ψυχοθεραπεία. Αυτό που μου έχει διδάξει η ζωή μέχρι στιγμής είναι να παίρνω την κάθε μέρα όπως έρχεται. Ο σύζυγός μου είναι λίγο πιο αυστηρός, δεν είμαι πάντα γλυκιά! Θα φωνάξω και εγώ. Είναι ωραία, ξαναβλέπω τον κόσμο μέσα από δύο αθώα, αγνά μάτια. Είναι καινούργιο αυτό. Σε αυτή τη φάση δεν σκέφτομαι για δεύτερο παιδί».

Δείτε το σχετικό βίντεοin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *