Εύα Καϊλή | Βόμβα! «Έγκυος στο δεύτερο παιδί της μέσα στην φυλακή η Εύα Καϊλή;»


Σεισμό προκαλεί το δημοσίευμα για εγκυμοσύνη της Εύας Καϊλή στη φυλακή όπου κρατείται προφυλακισμένη για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο QatarGate.

Η γνωστή πολιτικός και Ευρωβουλευτής βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, με το σύντροφό της επίσης να μοιάζει μπλεγμένος στην υπόθεση. Ένα από τα θέματα που προκύπτουν, επομένως, είναι η τύχη, που θα έχει το παιδί της, ωστόσο το «Yes Magazine» έρχεται με ένα δημοσίευμα, που προκαλεί αίσθηση.

Το δημοσίευμα για την εγκυμοσύνη της

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η Καϊλή είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, τη στιγμή που έχει βρεθεί τις τελευταίες μέρες στην φυλακή. Αφού πρώτα το έντυπο εξηγεί το πώς ο Ιταλός γόης άλλαξε ριζικά, και όχι θετικά όπως αποδεικνύεται, τη ζωή της, αναφέρει πως η ίδια έμαθε για το μωρό της λίγο πριν συλληφθεί, έχοντας την υποχρέωση να αποφασίσει το τι θα κάνει μετά και από αυτή την εξέλιξη.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, μόνο στην πραγματικότητα δε μοιάζει να ανταποκρίνεται, αν και ήδη η Καϊλή έχει… αρκετά να σκεφτεί και δε θα ήθελε έναν ακόμη προβληματισμό τέτοιας τάξης.

Η δέσμευση του οικοπέδου στην Πάρο

Στη δέσμευση του οικοπέδου, συνολικής έκτασης επτά στρεμμάτων, στην Πάρο που αγοράστηκε από την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή και τον σύζυγό της Φραντσέσκο Τζιόρτζι προχώρησε η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η δέσμευση έγινε στο πλαίσιο της έρευνας που είναι σε εξέλιξη και έχει βάλει στο στόχαστρο της τα περιουσιακά στοιχεία, κινητά και ακίνητα, του ζευγαριού στην Ελλάδα αλλά και συγγενικών τους προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης διαπίστωσε σοβαρές υπόνοιες για τη διάπραξη ξεπλύματος μαύρου χρήματος αναφορικά με την αγορά του οικοπέδου. Στο πόρισμα που συνοδεύει τη δέσμευση του οικοπέδου το οποίο διαβίβασε και στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Μπαρδάκη, σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρεται ότι προκύπτουν σοβαρές υπόνοιες ότι προέρχεται από ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και για το λόγο, ζητείται η διερεύνηση του εν λόγου αδικήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παράλληλα δεσμεύτηκε και κοινός λογαριασμός που είχαν η Εύα Καϊλή και ο σύζυγός της μέσω του οποίου διακινήθηκαν τα χρήματα για την αγορά του οικοπέδου στην Πάρο.

Μέσω του συνηγόρου της η ευρωβουλευτής έχει υποστηρίξει ότι η αγορά του επίμαχου ακινήτου ήταν νόμιμη και δικαιολογείται από τα εισοδήματα της οικογένειας.

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *