Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Μετά την αποκάλυψη ότι είναι bisexual δηλώνει ελεύθερη


Στην επικαιρότητα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το όνομα της Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Το 31χρονο μοντέλο, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου με τον παραγωγό Σεμπάστιαν Μπέαρ – ΜακΚλάρντ, πήρε διαζύγιο το Σεπτέμβριο λόγω απιστίας και τη Δευτέρα (10/10), στο TikTok, άφησε να εννοηθεί πως είναι bisexual.

Η ίδια μίλησε στο Variety για την προσωπική της ζωή και τόνισε πως απολαμβάνει την ελευθερία της.

«Ένα από τα πράγματα που γράφω στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου μου «My Body», έχει να κάνει με τον έλεγχο και την κατανόηση. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος, είναι να έχεις κάποιον έλεγχο του εαυτού σου, και να αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους», εξήγησε στη συνέντευξή της.

Και πρόσθεσε: «Είμαι πρόσφατα single, για πρώτη φορά στη ζωή μου, και απλώς νιώθω ότι απολαμβάνω την ελευθερία μου και δεν ανησυχώ υπερβολικά για το πώς με αντιλαμβάνονται οι άλλοι».

Η αποκάλυψη που άναψε «φωτιές»

Τη Δευτέρα (10/10) η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να αφήνει υπονοούμενα για την σεξουαλικότητά της. Συγκεκριμένα, για το εάν είναι bisexual ή όχι.

Αναδημοσίευσε το βίντεο ενός χρήστη, στο οποίο δυο γυναίκες συνομιλούν. Τότε, η μια ρωτάει: «Ταυτίζεσαι ως αμφιφυλόφιλη αν έχεις έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;».

Όταν το βίντεο τελειώνει, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι στρέφει την κάμερα στον εαυτό της και δείχνει τον πράσινο βελούδινο καναπέ στον οποίο κάθεται. Στη συνέχεια, κοιτάζει την κάμερα πονηρά και χαμογελά.

Η 31χρονη είχε δηλώσει στο παρελθόν πως δεν θέλει να βάζει ταμπέλες στον εαυτό της, εντείνοντας πλέον τις φήμες για αμφιφυλοφιλία.

@emrata #stitch with @shaymitchell ♬ original sound – Emratain.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *