Ελίνα Παπίλα: «Λύγισε» on air – «Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ καθόλου»


Την πιο ευάλωτη πλευρά της έδειξε η Ελίνα Παπίλα, η οποία βρέθηκε καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο πλατό της εκπομπής Night Out το βράδυ της Τετάρτης στο MEGA.

Στο τελευταίο μέρος της συζήτησης, η κουβέντα έφτασε στην πολυαγαπημένη της γιαγιά και τις δυσκολίες στη διαχείριση της απώλειας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελίνα Παπίλα εξομολογήθηκε πως «ήμουν πάρα πολύ δεμένη με την γιαγιά μου. Ήμουν παιδί της γιαγιάς, αν και δεν με μεγάλωσε εκείνη, δεν ήταν πολύ μακριά από εμένα και για κάποιο λόγο επέλεγα να είμαι συνέχεια στη γιαγιά μου. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που έχει περάσει από αυτόν τον πλανήτη. Ότι είμαι σήμερα, σε πολύ μεγάλο βαθμό, το οφείλω στη γιαγιά μου. Στη γιαγιά μου τα έλεγα όλα. Ήταν η φίλη μου και, όταν πήγαινα στο σπίτι μου, η αόρατη φίλη μου».

«Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ καθόλου»

«Πέρασε άνοια και θεωρώ πως είναι ασύλληπτο αυτό που αισθάνεσαι την στιγμή που δεν σε αναγνωρίζει. Στην αρχή είχα άρνηση, δεν πίστευα ότι γίνεται να μην με γνωρίζει και άρχισα να της λέω πράγματα για να με καταλάβει. Μετά το συνηθίζεις και απλά είσαι εκεί για το οτιδήποτε».

«Η γιαγιά μου δεν έχει ζήσει το τρίτο μου παιδί και αυτό είναι κάτι για το οποίο… της μιλάω, της λέω ότι τώρα περπατάει και υπάρχουν στιγμές που την παίρνω τηλέφωνο. Τον πρώτο καιρό που έφυγε από την ζωή, όταν συνέβαινε κάτι, έτρεχα στο σπίτι για να την πάρω τηλέφωνο. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ στην αρχή καθόλου καλά» συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένη, η Ελίνα Παπίλα στο late night του Μεγάλου Καναλιού.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *