Ελεονώρα Μελέτη: Έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη – Τι του ζήτησε


Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τρίτης (15/11) η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα», με αφορμή τη συνάντηση της Βάνας Μπάρμπα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, είπε ότι πριν από λίγο καιρό έστειλε μήνυμα στον πρωθυπουργό.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι ήταν αρκετά ταραγμένη με την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια και ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη να κάνει κάτι ώστε τα παιδιά να νιώθουν ασφαλή.

Μάλιστα, όπως είπε, ο πρωθυπουργός είδε το μήνυμα της και αποκρίθηκε, κάτι που δεν περίμενε πως θα συμβεί.

Ανέφερε συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη: «Θα μοιραστώ κάτι τελείως δικό μου και προσωπικό. Μετά τη συνεργασία που είχαμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την καμπάνια του 15900, για τη γραμμή κακοποιημένων γυναικών, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, συναισθηματικά καταβεβλημένη και σε πολύ μεγάλη ταραχή, πήρα την πρωτοβουλία και του έστειλα μήνυμα στο Instagram.

Δεν περίμενα ποτέ ούτε ότι θα το διαβάσει, ούτε ότι θα το δει. Του είπα ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι ώστε τα παιδιά σε αυτή τη χώρα να νιώθουν ασφαλή. Και όχι μόνο το είδε, απάντησε κιόλας. Αυτό είναι ένα καλό στοιχείο ενός ανθρώπου που έχει τα αφτιά του ανοιχτά στους πολίτες».

«Το καλό θα ήταν να έχει τα αφτιά του ανοιχτά σε όλους τους πολίτες και όχι στη Μπάρμπα και στη Μελέτη», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *