Ελένη Μενεγάκη: Τρελάθηκε με την Κατερίνα Διδασκάλου – «Ανατριχιάζω που…»


Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (31/10) η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Την αγαπώ, τη θαυμάζω, μου αρέσει, όχι μόνο σαν ηθοποιός αλλά και ως προσωπικότητα και ως γυναίκα, γιατί είναι κουκλάρα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη υποδεχόμενη την αγαπημένη ηθοποιό, που υποδύεται την ηγουμένη στο «Μαύρο Ρόδο».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί στο γεγονός ότι έχει μείνει άφωνη με την εμφάνισή της στη σειρά που είναι χωρίς μακιγιάζ.

«Μου αρέσει το «Μαύρο Ρόδο» και το βλέπω. Ανατριχιάζω που δεν βάφεσαι καθόλου», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Αναρωτιέμαι αισθάνεται τόσο καλά και τόσο άνετα με το να βγαίνεις με τη μαντίλα και να βλέπουμε κοντινό το πρόσωπό σου και είναι εντελώς άβαφο; Εγώ θα το σκεφτόμουν. Άλλο να το κάνεις και να είσαι 25-30 χρονών και άλλο να είσαι μεγαλύτερης ηλικίας. Πάντως, μεγαλώνεις πολύ ωραία».

Τότε, η Κατερίνα Διδασκάλου της απάντησε: «Έχεις δίκιο. Εγώ έχω αποφασίσει ότι μεγαλώνω ωραία. Αλλά θεωρώ ότι είναι και οι σκέψεις που μας ακολουθούν. Είναι ο εσωτερικός μας διάλογος που βγαίνει επάνω μας. Μεγαλώνοντας βγαίνει η ψυχή μας στο πρόσωπό μας. Αυτό δεν μπορείς να το αποφεύγεις. Δεν μπορούμε καθόλου να κρυφτούμε.

Όσο για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο»; «Το να παίζω τη μοναχή, για μένα που είμαι κοσμική, είναι υπέροχο γιατί μπαίνεις σε μια άλλη διαδικασία, σε έναν καινούργιο κόσμο. Βέβαια, με βοήθησαν πολύ οι μοναχές της Αγίας Ειρήνης στο Ρέθυμνο. Το να γίνεις μοναχός δεν είναι αστείο, το ‘βαριά η καλογερική’ είναι απολύτως αληθινό», είπε η δημοφιλής ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξή της παρακάτωin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *