Ελένη Μενεγάκη: Ατύχημα στον αέρα της εκπομπής της – Λύθηκε το πουκάμισό της


Ένα απρόοπτο είχε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής (12/12).

Ενώ η παρουσιάστρια αποχαιρετούσε την καλεσμένη της, Αθηνά Οικονομάκου, το πουκάμισό της λύθηκε, κάτι που όμως δεν αντιλήφθηκε αμέσως.

Η ίδια, συνέχισε να μιλάει κανονικά στην ηθοποιό και αφού της υποσχέθηκε πως θα πάει να δει την θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστεί, ξεκίνησε να κατευθύνεται προς την άλλη πλευρά του πλατό.

Τότε ήταν που είδε ότι το πουκάμισό της είχε αρχίσει να λύνεται. Αμέσως έσπευσε να βάλει το χέρι της προκειμένου να μην ανοίξει όλο και αναφώνησε: «Ωχ! Να τα… κατάλαβες τι γίνεται; Και δεν μιλάει κανείς σας να μου πει «Ρε παιδιά λύθηκε;»! Καμία ώρα θα γίνει το κακό αλλά τουλάχιστον μόλις το βλέπετε, κάντε μου κι ένα νόημα…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Νωρίτερα, η Αθηνά Οικονομάκου είχε ανοίξει την καρδιά της στην Ελένη Μενεγάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους λόγους που αποφάσισε να απέχει χρόνια από το θέατρο και στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε.

«Είχα πάθει φοβία ότι θα πάθω κρίση πανικού. Θεωρούσα κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου ότι κάτι μπορεί να μου συμβεί. Πώς άντεξα απορώ. Έλεγα στους συνεργάτες μου ‘θα πεθάνω, δεν είμαι καλά’ και γελούσαν. Στην σκηνή δε φαινόταν αυτό, ήταν εσωτερικό, ήμουν με κρύο ιδρώτα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Είναι εφιάλτης. Ήταν ο λόγος και η αφορμή που με οδήγησε στην ψυχοθεραπεία. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ και να αντιμετωπίσω την πραγματικότητά μου, ήταν η ώρα να πάω σε ειδικό. Δεν είχα ιδέα πώς να το διαχειριστώ. Έφτασα στο σημείο να πω ‘δεν την παλεύω άλλο’. Δεν είχε λογική αυτό, δεν μπορούσα να εξηγήσω τι νιώθω».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *