Έλενα Ασημακοπούλου: «Πήγα σε κάστινγκ για τον Λιάγκα και έπαθα κρίση πανικού»


Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Ασημακοπούλου. Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στο «Happy Day» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόρη της και τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, ενώ αναφέρθηκε στους λόγους που απείχε από τον καλλιτεχνικό χώρο τα τελευταία χρόνια.

«Το ότι το ανακοίνωσα το καλοκαίρι, δεν σημαίνει ότι συνέβη και τότε. Έχω χωρίσει από τον προηγούμενο Οκτώβρη. Ο λόγος που το έκανα το καλοκαίρι ήταν μόνο για την κόρη μου. Ήταν κλειστά τα σχολεία, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να τις πουν πράγματα που μπορεί να την πλήγωναν», είπε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου, εξηγώντας γιατί καθυστέρησε να δημοσιοποιήσει το διαζύγιό της από τον ποδοσφαιριστή.

Και εξομολογήθηκε: «Ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες του χωρισμού, και κυρίως προς το παιδί. Με τον Μπρούνο έχουμε τυπικές σχέσεις. Ζει μόνιμα στο εξωτερικό και έρχεται κάποιες μέρες κάθε μήνα, για να δει το παιδί».

Στη συνέχεια, μίλησε για την απουσία της από τον καλλιτεχνικό χώρο τα τελευταία χρόνια και αποκάλυψε: «Μετά τον χωρισμό μου είμαι ήρεμη και χαρούμενη. Έχω κάνει πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω, επέστρεψα τηλεοπτικά και πολλά άλλα. Δεν είναι τυχαίο που όσο καιρό ήμουν παντρεμένη, δεν ήμουν ενεργή επαγγελματικά. Το πάλευα αρκετό καιρό το πρόβλημα στον γάμο μου, έκανα πολλές σκέψεις, αλλά δεν βρήκα ποτέ λύση στο πρόβλημά μου».

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πιο αμήχανη στιγμή της σε κάστινγκ: «Έχω πάθει κρίση πανικού όταν πέρασα κάστινγκ για τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Κατέβηκα στο πλατό και ενώ είχα πει ναι θα έρθω, τελικά όμως δεν το έκανα ποτέ».

Δείτε τη συνέντευξή τηςin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *