Ελεάνα Παπαϊωάννου: Η αποκάλυψη που έκανε για τον καβγά με την Άσπα Τσίνα στο Fame Story


Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Η τραγουδίστρια, που γνωρίσαμε το 2002 από τη συμμετοχή της στο Fame Story, μίλησε στο «Πρωινό μας» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον καβγά της με την Άσπα Τσίνα κατά τη διάρκεια του σόου αλλά και για τον ρόλο της ως μητέρα.

«Δεν μετανιώνω που πήγα στο Fame Story. Δεν είχα σκοπό να γίνω τραγουδίστρια, ήμουν στο πρώτο έτος της φιλοσοφικής και περνούσα φανταστικά στην Πάτρα. Ο πρώτος χρόνος μετά το Fame Story ήταν δύσκολος, μη διαχειρίσιμος», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν μόλις 19 ετών. Η μητέρα μου, για να με προσγειώσει, μου έλεγε ότι το χειροκρότημα είναι δυο μπάτσες που συναντιούνται στον αέρα».

«Έχω αλλάξει από τότε. Ήμουν πάρα πολύ αθυρόστομη και δεν αντέχω να με βλέπω. Όλα τα πλάνα μου ήταν με ένα τσιγάρο και νόμιζα ότι ήθελαν να με δείχνουν αντιπαθή. Αν ξέραμε ότι ο καβγάς με την Άσπα θα συνεχίζει να παίζει μετά από 20 χρόνια, θα τον είχαμε εμπλουτίσει», συμπλήρωσε.

Όσο για τον ρόλο της μαμάς, τόνισε: «Ως μαμά κάποιες στιγμές είμαι πολύ αυστηρή με τα όρια. Από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας με τον Δημήτρη κατάλαβα ότι θα κάνω οικογένεια μαζί του, αλλά δεν του το είπα για να μη φύγει τρέχοντας».

Δείτε το βίντεο με όσα είπεin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *