ΕΛ.ΑΣ: Αστυνομικοί έκαναν έκπληξη σε κοριτσάκι για τα γενέθλιά του


Έκπληξη σε ένα μικρό κοριτσάκι που ζει σε νησί του Ιονίου ετοίμασαν αστυνομικοί, οι οποίοι νωρίτερα είχαν ακούσει το παράπονο της μικρούλας κατά τη διάρκεια συμβάντος για το οποίο είχαν κληθεί.

Οι αστυνομικοί, αφού προχώρησαν στον έλεγχο για την κλήση που είχαν λάβει, αποχώρησαν από το σημείο, πήγαν σε κατάστημα παιχνιδιών για να αγοράσουν δώρα για τη μικρούλα και βρέθηκαν στο κατώφλι του σπιτιού της, κρατώντας στα χέρια τους μία τούρτα.

«Όταν η διαχείριση ενός αστυνομικού συμβάντος μετατρέπεται σε δώρο γενεθλίων! Το παράπονο ενός κοριτσιού, που είχε τα γενέθλιά του, κινητοποίησε δύο αστυνομικούς στα Ιόνια Νησιά, οι οποίοι προηγουμένως είχαν κληθεί να επιληφθούν σε συμβάν. Μη χάνοντας στιγμή έκαναν τα απαραίτητα ψώνια και επέστρεψαν για να της κάνουν έκπληξη! Μία τούρτα, κεράκια, δωράκια και ένα εγκάρδιο τραγούδι γενεθλίων σίγουρα έκαναν τη φίλη μας να νιώσει ξεχωριστή! Όπως είπε ένας εκ των συναδέλφων μας: “Το χαμόγελο που σχηματίστηκε στο πρόσωπο του παιδιού θα μας μείνει αξέχαστο“. Όπως αξέχαστη θα μείνει και σε εμάς η τόσο ανθρώπινη πράξη τους! Είμαστε περήφανοι για εσάς! Ευχόμαστε με τη σειρά μας ολόψυχα χρόνια πολλά στη μικρή μας φίλη!», αναφέρει σε ανάρτηση η Ελληνική Αστυνομία, παραθέτοντας το βίντεο από τη μικρή έκπληξη.

Δείτε το βίντεο:in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *