Εκρηκτική πρεμιέρα του Πέτρου Ιακωβίδη και της Josephine στη Θεσσαλονίκη


Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου το  Vogue Club υποδέχθηκε τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Josephine που απ’ το πρώτο κιόλας sold out διήμερο των εμφανίσεων τους, κέρδισαν τις εντυπώσεις στη Θεσσαλονίκη!

Στην πιο ώριμη στιγμή της λαμπρής πορείας τους και έχοντας ήδη σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Αθήνα, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine υποδέχθηκαν το κοινό της Θεσσαλονίκης σε ένα πρόγραμμα που αποτελεί την πιο #fresh πρόταση διασκέδασης!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης & δημιουργός της γενιάς του, επέστρεψε δυναμικά στην πόλη που τον ανέδειξε , αφιερώνοντας της το τραγούδι – σφραγίδα «Οδός Τσιμισκή» δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα αποτελούμενο όχι μόνο από επιτυχίες και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει αλλά και από ερμηνείες γεμάτες συναίσθημα!

Η Josephine , η εκρηκτική hit performer εμφανίσθηκε επί σκηνής με την νέα της επιτυχία “Πυρκαγιά”  , εντυπωσιάζοντας με τις φωνητικές τις ικανότητες και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία, παρουσιάζοντας ένα καθηλωτικό show υψηλών προδιαγραφών!

Μαζί τους σε ρόλο Special Guest o FY, ένα απ’ τα πιο αγαπητά πρόσωπα της νεολαίας , με την επιτυχία του καλοκαιριού «Νησί» να παρασέρνει το κοινό στους ρυθμούς του.

Σημείο αναφοράς του προγράμματος η κοινή εμφάνιση του Πέτρου Ιακωβίδη με την Josephine, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση σε ντουέτα σταθμούς με ξεχωριστές ερμηνείες!

Συμμετέχει ο ταλαντούχος Γιάννης Ξανθόπουλος ενώ την πιο #fresh πρόταση διασκέδασης έρχεται να συμπληρώσει ο Dj Bobito με τις μουσικές επιλογές του στα decks!

Κάθε  Παρασκευή & Σάββατο!

VOGUE CLUB

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο

26ης Οκτωβρίου 23 – Θεσσαλονίκη || RSV: +302310550300 & +302310550000

www.vogueclub.gr – info@vogueclub.gr

#VogueClub #Iakovidis #Josephine #Fyin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *