«Εκατομμυριούχος»: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκαθαρίζει για το «κόψιμο» του τηλεπαιχνιδιού


Αλλαγές αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες στο πρόγραμμα του ANT1. Οι «Ράδιο Αρβύλα» θα κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου επηρεάζοντας άμεσα τον «Εκατομμυριούχο».

Το παιχνίδι που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, θα κοπεί για ένα χρονικό διάστημα (μέχρι και την άνοιξη του 2023) ώστε να παραχωρήσει τη θέση του στη σατιρική εκπομπή από τη Θεσσαλονίκη.

Ο παρουσιαστής το πρωί της Τρίτης (11/10) μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον SFERA 102,2 απάντησε σε όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το τέλος του «Εκατομμυριούχου» και ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε ποτέ κάποια κόντρα ανάμεσα στις δύο εκπομπές.

Μάλιστα, τόνισε ότι από την αρχή η συμφωνία ήταν ότι ο «Εκατομμυριούχος» θα γέμιζε τα κενά που θα δημιουργούσε το «Ράδιο Αρβύλα».

«Όταν ξεκίνησε ο «Εκατομμυριούχος», ξεκίνησε με τη λογική ότι όταν επιστρέψει η «Αρβύλα» θα σταματήσει ο «Εκατομμυριούχος». Οπότε δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εμείς έπρεπε να κάνουμε το κενό εκείνης της ώρα από το Πάσχα πέρσι και μετά. Και έγινε με τέτοια επιτυχία. Γιατί πρέπει να δημιουργούμε εντάσεις από το πουθενά; Ο «Εκατομμυριούχος» πήρε παραγγελία για άλλα 100 επεισόδια χωρίς καβγάδες και εκτοπίσματα», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε το σχετικό βίντεοin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *