Έιβα & Λέια Κλέμεντς | Οι πιο όμορφες δίδυμες του κόσμου έγιναν 11 χρονών και έσωσαν τη ζωή του πατέρα τους


Πολλοί αναφέρουν πως μοιάζουν ως άγγελοι με την Έβια και Λέια Κλέμεντς να γίνονται ο άγγελος του πατέρα τους σώζοντας του την ζωή. Οι ομορφότερες δίδυμες του κόσμου έχουν πλέον μεγαλώσει, είναι 11 χρονών και διαθέτουν πάνω από 1.8 εκατομμύρια followers στη σελίδα τους στο Instagram.

Τα δύο κορίτσια έχουν κάνει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ και μάλιστα, συνεργάζονται, με τεραστία brands, όπως Nike, Disney, Mattel και Target.

Η πρώτη επαφή με το μόντελινγκ

Η μητέρα τους πήρε την πρωτοβουλία και τις έφερε για πρώτη φορά σε επαφή με τον κόσμο του μόντελινγκ και τα social media, σε ηλικία επτά χρονών, με αποτέλεσμα να δεχθεί κριτικές ότι τους στερεί ένα μέρος της παιδικής ηλικίας τους, με την ίδια να απαντά ότι τα χρήματα που κερδίζουν προορίζονται για να εξασφαλίσουν στα κορίτσια ένα καλύτερο μέλλον.

Οι ομορφότερες δίδυμες στον κόσμο έχουν αυξημένο το αίσθημα της αλληλεγγύης και της ωριμότητας σε δύο μεγάλες περιπέτειες υγείας που αντιμετωπίζει η οικογένειά τους.

Η διάγνωση για τον πατέρα τους και η σωτήρια παρέμβαση τους

Όταν ο πατέρας τους, Κέβιν, διαγνώστηκε με λευχαιμία και λέμφωμα, ανέλαβαν την αποστολή, μέσω του Instagram, να τον βοηθήσουν να βρει έναν συμβατό δότη μυελού των οστών.

Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε τεράστια, αν και τελικά δότης έγινε ο ίδιος ο θείος των κοριτσιών. Μετά τη μεταμόσχευση, ο πατέρας τους έχει μπει σε διαδικασία ανάρρωσης.

Το πρόβλημα υγείας του ξαδερφου τους

Ωστόσο, ο αγώνας ευαισθητοποίησης των κοριτσιών δεν σταμάτησε εκεί. Όταν ο ξάδερφός τους διαγνώστηκε, σε ηλικία μόλις 10 μηνών, με νωτιαία μυϊκή ατροφία, ξεκίνησαν αφενός μια καμπάνια ευαισθητοποίησης, ώστε τα νεογέννητα μωρά να υποβάλλονται στις σχετικές εξετάσεις και αφετέρου μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την ενίσχυση της έρευνας, ώστε να αναπτυχθεί η πλέον αποτελεσματική θεραπεία.

Αυτή τη στιγμή, οι ομορφότερες δίδυμες στον κόσμο συνεργάζονται με την εταιρεία βερνικιών Nail and Bone, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην υποστήριξη των ασθενών και των γιατρών, που αγωνίζονται ενάντια σε αυτή τη σοβαρή, εκφυλιστική ασθένεια, που πλήττει πολύ μικρά παιδιά.

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *