Έδωσε 14.000 ευρώ και έγινε σκύλος, πάει βόλτα με λουρί και τρώει από μπολ


Πως θα ήταν η ζωή μας αν ήμασταν για μια μέρα σκύλος; Την απορία θα μας την λύσει, ένας άνδρας από την Ιαπωνία ο οποίος ξόδεψε 14χιλ. για να αγοράσει ειδική στολή για να μεταμορφωθεί σε σκύλο και να ζει κυριολεκτικά όπως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Το όνομά που θέλει να ξέρουμε, είναι Toco, καθώς δεν έχει αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Έχει κανάλι στο YoutTube στο οποίο ανεβάζει βίντεο, όπου είναι ντυμένος σκύλος, περπατάει σαν σκύλος, κάνει βόλτες με λουρί και τρώει μια ψεύτικη σκυλοτροφή κατευθείαν από το μπολ.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, ο ίδιος είχε πει: «Aπό την παιδική μου ηλικία, είχα αυτή την ασυνήθιστη φαντασίωση να γίνω ζώο. Αναρωτιέμαι αν ήταν μια επιθυμία για μεταμόρφωση».

Ξόδεψε 14.000 για να γίνει σκύλος

Έτσι, πήρε την απόφαση και έκανε ειδική παραγγελία από μια ιαπωνική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή στολών για ταινίες και παράλαβε την εμφάνιση σκύλου μέσα σε 40 μέρες.


Κρατάει κρυφή την ταυτότητα του, αφού θεωρεί πως θα νομίζουν ότι είναι περίεργος, επειδή προτιμάει να είναι σκύλος, αντί για άνθρωπος. «Σπάνια το λέω στους φίλους μου γιατί φοβάμαι ότι θα με θεωρήσουν περίεργο. Οι φίλοι και η οικογένεια μου φάνηκαν πολύ έκπληκτοι όταν έμαθαν ότι έγινα ζώο», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως έχουν πει μερικά από τα άτομα που τον παρακολουθούν, υποστήριξαν μάλιστα την επιλογή του και τόνισαν πως δεν πρέπει να ντρέπεται, από τη στιγμή που αισθάνεται άνετα με αυτή την εμφάνιση. Μάλιστα, τον προέτρεψαν να μοιραστεί το νέο και με άλλους ανθρώπους. «Είσαι φοβερός» και «μην αγχώνεσαι πως σε βλέπουν οι άνθρωποι! Είσαι απλώς ένας τύπος με ένα ιδιόρρυθμο χόμπι. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό!», είναι μερικά χαρακτηριστικά σχόλια.

Δείτε το video

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *