Δούκισσα Νομικού: «Χείμαρρος» ο Τσουρός – «Τι έπαθε για να της στείλετε μηνύματα συμπαράστασης»


Η Δούκισσα Νομικού απέφυγε να απαντήσει σε δημόσια εμφάνισή της, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την αποχώρησή της από το πρωινό του ANT1, καθώς όπως δήλωσε «δεν είναι ούτε η κατάλληλη στιγμή, ούτε το κατάλληλο περιβάλλον για να συζητήσει μία τόσο σοβαρή απόφαση για εκείνη».

Επί τη ευκαιρία ωστόσο ευχαρίστησε τον κόσμο και τους συναδέρφους της για τα μηνύματα συμπαράσταση που της έστειλαν είτε κατ’ ιδίαν, είτε και δημοσίως. Με αφορμή τις δηλώσεις της που προβλήθηκαν από το MEGA, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε:

«Τι έπαθε;»

«Συγγνώμη ρε παιδιά, ούτε για το αν θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 δεν απάντησε, που το έγραψε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ότι “παραμένει στην οικογένειά μας”» και συνέχισε ρωτώντας: «Τι έπαθε για να της στείλετε μηνύματα συμπαράστασης;».

Και η Ελεονώρα Μελέτη τότε αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Mega Καλημέρα: «Κι εγώ ήμουν ανάμεσα σε αυτούς. Συγγνώμη ρε παιδιά όταν έχεις πάει και μια φορά στο σπίτι της, έχεις και μια προσωπική επαφή και ξέρω ότι μπορεί να περνάει μια περίοδο δύσκολη, είτε στα επαγγελματικά της είτε στα προσωπικά της, θα της στείλω ένα μήνυμα να της πω “σε σκέφτομαι, κάνε υπομονή, θα περάσει κι αυτό”. Δεν είναι κακό».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *