Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό του – «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν…»


Σε δημοσιογράφους ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι… έχει χωρίσει κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στη συνεργασία που έχει με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε αρχικά πως «φέτος θα είμαι μόνος στις γιορτές. Ισχύει πως μια σχέση με είχε χωρίσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και έχω κι άλλες θλιβερές στιγμές της ζωής μου που μπορώ να σας απαριθμήσω. Η συγκεκριμένη συνέβη στο διάλειμμα ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Πέρασα μία εβδομάδα με τις πιτζάμες στο κρεβάτι. Είχα την πρόσκληση για να πάμε στην Πράγα μαζί με φίλους και τις κοπέλες τους, η κοπέλα μου όμως δεν ήθελε να έρθει και ήθελε να πάει με τον κολλητό της στη Θεσσαλονίκη».

«Εγώ πήγα με τους φίλους μου και έλαβα ένα τηλέφωνο ότι στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν με τον κολλητό της. Και εγώ ήμουν στην Πράγα εγκλωβισμένος, δεν χάρηκα ποτέ μια από τις πιο όμορφες πόλεις, ήμουν σκυφτός σε ένα τραπέζι ξύλινο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, και περίμενα πως και πως να επιστρέψω».

«Εν τω μεταξύ μιλούσαμε, ‘εδώ είμαι με τον κολλητό μου’ μού έλεγε, ‘έχω άλλη πληροφόρηση’ έλεγα εγώ, αλλά σε κάθε περίπτωση γύρισα πίσω και πήραν τα πράγματα τον δρόμο τους».

«Οι σχέσεις μου με την Ελένη Μενεγάκη είναι…»

Όσον αφορά τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη: «Οι σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη είναι αυτές που βλέπετε. Όλα καλά. Τελείωσαν αυτά, τα είπαμε, τα ξαναείπαμε. Δεν το σχολίασα ποτέ και ούτε τώρα θα το κάνω. Κοιτάζω πάντα το φέτος και είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο. Έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο».

Δείτε όσα είπε…in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *