Δημήτρης Γιαννέτος: Δύσκολες ώρες για τον hairstylist – Η σπαρακτική ανάρτησή του


Στο πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Γιαννέτος, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Συγκεκριμένα, πέθανε ο πρώτος ατζέντης που είχε, ο Τσάρλι.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

Όπως έγραψε ο καταξιωμένος hairstylist, ο εκλιπών ήταν ο πρώτος του ατζέντης όταν μετακόμισε από την Ελλάδα στο Λος Άντζελες, πριν από σχεδόν δέκα χρόνια.

Μάλιστα, σημείωσε ότι χάρη σ΄αυτόν έχτισε όλη του την καριέρα στο ξεκίνημά του. Γι’ αυτό, πάντα θα του είναι ευγνώμων.

Η ανάρτησή του

«Δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω. Είναι μια πραγματικά θλιβερή μέρα για μένα και για όλους όσους γνώριζαν τον Τσάρλι. Χθες το βράδυ ο Τσάρλι μας άφησε, αφού πάλευε με τη ζωή του για χρόνια. Ο Τσάρλι ήταν ο πρώτος μου ατζέντης όταν μετακόμισα από την Ελλάδα στο Λος Άντζελες πριν από σχεδόν δέκα χρόνια.

Θυμάμαι ακόμα ότι μπήκα στο γραφείο του αφού με απέρριψαν τόσα πολλά πρακτορεία στη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα επειδή δεν μιλούσα αγγλικά. Ο Τσάρλι δεν νοιάστηκε και μου είπε ότι θέλει να συνεργαστούμε. Ένιωσα κυριολεκτικά ότι πετάω στον ουρανό. Ήταν αυτός που με σύστησε στους περισσότερους από τους πελάτες μου και έχτισε όλη μου την καριέρα στο ξεκίνημά μου.

Δεν θα ήμουν εδώ σήμερα αν δεν τον είχα συναντήσει. Πίστεψε σε εμένα και πάλεψε για εμένα από την πρώτη μέρα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για την απεριόριστη υποστήριξή του. Στέλνω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας αναπαυθεί η ψυχή σου εν ειρήνη», έγραψε ο Δημήτρης Γιαννέτος.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *