Δήμητρα Αλεξανδράκη: Οργισμένο μήνυμα για τη θέρμανση στο σχολεία – «Είμαστε στο έλεος του Θεού»


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πέρασε ένα μεγάλο σοκ και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το μοντέλο αναφέρθηκε σε μήνυμα που της έστειλε μια νεαρή κοπέλα με ένα γεγονός που την ξάφνιασε.

Όπως αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μια μαθήτρια της αποκάλυψε ότι στο σχολείο της δεν ανοίγουν την θέρμανσή και χρειάζεται να ντύνεται καλά για να ζεσταθεί.

Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ανακοίνωσε με κλάματα την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της

Η νεαρή κοπέλα απευθύνθηκε στη Δήμητρα Αλεξανδράκη για να την ρωτήσει για ένα ζεστό ρούχο που διαφήμιζε, παράλληλα όμως δημοσίευσε και ένα βίντεο οργισμένη, τονίζοντας πως θα παιδιά δεν μπορούν να νιώσουν άνετε πουθενά.

«Είμαι έξαλλη αλήθεια. Δεν είναι το πρώτο μήνυμα που μου στέλνει ένα παιδάκι και μου λέει ότι δεν ανάβουν την θέρμανση στα σχολεία. Είναι δυνατόν εν έτει 2022 στην Ελλάδα αυτά τα παιδιά να μην μπορούν να σταθούν πουθενά βολικά; Να μην μπορούν πουθενά να νιώσουν ασφάλεια; Ποιος θα φροντίσει ειλικρινά για αυτά τα παιδιά; Η ίδια μας η κοινωνία δεν μπορεί να βοηθήσει; Δεν ανάβετε την θέρμανση, το πιο απλό ρε παιδιά, να ανάψετε την θέρμανση στα σχολεία, κάνει κρύο. Εκτός από τα σπίτια που μεγαλώνουνε, εμείς σαν κοινωνία, το κράτος δεν μπορεί να μεριμνήσει να αισθανθούν κάποια στιγμή ασφάλεια; Τα παιδιά μας και τα παιδιά όλου του κόσμου. Τι πρέπει να κάνουμε; σε ποιους φορείς πρέπει να απευθυνθούμε. Δεν ξέρω, αλήθεια είμαι πολύ απογοητευμένη και πραγματικά δεν ξέρεις τι να κάνεις, δεν ξέρεις πως να βοηθήσεις. Απλά προσεύχομαι στο Θεό, είμαστε στο έλεος του. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του», είπε εκνευρισμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε την ανάρτησηin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *