Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γιατί δεν θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας – Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού της


Σαν βόμβα έσκασε στη σόουμπιζ ο χωρισμός της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Το γνωστό μοντέλο και ο αγαπημένος της αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ξαφνιάζοντας άπαντες.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως ! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά» και όλοι ξεκίνησαν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει στη ζωή της.

Τότε, το μοντέλο ανέφερε ότι έχει χωρίσει. Μάλιστα, έχει σβήσει από το προφίλ της και τη φωτογραφία με το μονόπετρο από την πρόταση γάμου.

«Όχι, γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία μου; Εγώ χαρά θέλω να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια», έγραψε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη απαντώντας στο ερώτημα μιας διαδικτυακής φίλης της.

Η εκπομπή Open Weekend μίλησε με το στενό οικογενειακό περιβάλλον της και ανέφερε πως οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι τέλειες, ωστόσο οι δυο τους χώρισαν γιατί δεν ταίριαζαν πλέον οι ζωές τους.

«Όλα είναι μια χαρά με τη Δήμητρα. Είναι μια δημιουργική περίοδος για εκείνη, ασχολείται με τα επαγγελματικά της. Με τον πρώην σύντροφό της έχουν τέλεια σχέση. Ούτε τσακωμοί υπήρξαν, ούτε τίποτα. Δεν ταίριαζαν οι ζωές τους, δε συνέβη κάτι άλλο. Αγαπιούνται πολύ, αλλά δε γίνεται να προχωρήσουν μαζί», δήλωσαν χαρακτηριστικά από το περιβάλλον του μοντέλου.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *