Δικαιώθηκε η Έλενα Κρεμλίδου για τον εκβιασμό με ροζ βίντεο – «Κορίτσια να μιλάτε»


Δικαιωμένη στη μάχη που έδινε εναντίον των ανθρώπων που την απειλούσαν με τη δημοσίευση πορνογραφικού υλικού δήλωσε η Έλενα Κρεμλίδου.

Όπως ανέφερε η γνωστή influencer, ένας από τους άνδρες που την εκβίαζαν με τη δημοσιοποίηση ροζ βίντεο.

Διαβάστε επίσης: Νέο ροζ βίντεο με το «όνομα» της Έλενας Κρεμλίδου – Πώς αντέδρασε η ίδια;

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Έλενα Κρεμλίδου αποκάλυψε το γεγονός, σημειώνοντας πως είναι αρκετά χαρούμενη για την δικαστική απόφαση.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού».

Διαβάστε επίσης: «Ήθελα να αυτοκτονήσω – Πέρασαν τρία χρόνια για να μιλήσω» λέει η Έλενα Κρεμλίδου 

Παράλληλα, η Έλενα Κρεμλίδου θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα για τις γυναίκες που μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιο παρόμοιο περιστατικό.

«Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγείστε το δίκιο σας!» σημείωσε.

«Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του» κατέληξε η Έλενα Κρεμλίδου.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *