Δέσποινα Βανδή: Με κατάξανθα μακριά μαλλιά η κόρη της


Η Μελίνα Νικολαΐδη πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα το κοριτσάκι που θυμόμασταν από τις φωτογραφίες με την Δέσποινα Βανδή.

Η κόρη της τραγουδίστριας μεγάλωσε και πλέον μοιάζει με μοντέλο, αφού έχει τέλειες αναλογίες, αλλά και ένα υπέροχο πρόσωπο.

«Πάντα έλεγα στα παιδιά μου να κυνηγούν τα όνειρά τους και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτό. Ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους τα παιδιά μου, εγώ θα είμαι δίπλα τους» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφερόμενη στα παιδιά της η Δέσποινα Βανδή.

Η όμορφη Μελίνα τους τελευταίους μήνες διατηρεί σχέση με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος είναι γυμναστής και παίκτης του βόλεϊ, ενώ διατηρεί και το δικό του γυμναστήριο.

Μπορεί να σπουδάζει στο Λονδίνο, ωστόσο, όταν επιστρέφει πίσω στην πατρίδα της, το ευτυχισμένο ζευγάρι φροντίζει να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές, ενώ δε διστάζουν να κάνουν και κοινές αναρτήσεις μιας και δεν κρύβουν τον έρωτα τους.

Η Μελίνα πήρε την ομορφιά της μητέρας της

Η ομορφιά στην οικογένεια Βανδή – Νικολαΐδη φαίνεται πως είναι στα γονίδια, καθώς σε κάθε φωτογραφία της η Μελίνα μαγνητίζει τα βλέμματα.

Σε μια ανάρτηση όμως που έγινε πρόσφατα, την είδαμε κατάξανθη! Θα έλεγε κανείς πως είναι αγνώριστη αφού αλλάζουν πολλά χαρακτηριστικά του προσώπου του, ωστόσο παραμένει κούκλα όπως πάντα.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *