Δείτε πώς είναι σήμερα ο γόης των 90ς που έκαιγε τις καρδιές των γυναικών


Ο Γιώργος Νινιός, ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του, αναφέρθηκε στο γάμο, στους ανθρώπους που έφυγαν από δίπλα αλλά και στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και σχολίασε τους ρόλους που έχει υποδυθεί.

«Ευτυχώς γενικά είμαι μοναχικός άνθρωπος, είναι επιλογή μου η μοναξιά. Είμαι ευχαριστημένος από ανθρώπους που υπήρχαν κι υπάρχουν κι είναι δίπλα μου κι έχουν απλώσει χέρι κι έχω σηκωθεί. Στις δύσκολες στιγμές ήμουν τυχερός. Όσοι έχουν απομακρυνθεί, έχουν απομακρυνθεί από τη συμπεριφορά μου. Θέλει προσπάθεια και δουλειά να είσαι παρών και να μην πικραίνεις αλλά εγώ δεν το καταφέρνω πάντα».

Ο ηθοποιός –εμφανώς αλλαγμένος- μίλησε για την εμφάνισή του, τον γάμο αλλά και τους ρόλους που έχει υποδυθεί.

«Η αλλαγή στην εμφάνισή μου οφείλεται στη νέα παράσταση. Βοηθά στον ρόλο, είναι αφημένος», είπε και συνέχισε: «Κάποιους ρόλους δεν τους κατάφερα και αυτό ζορίζει. Χρειάζεται συνέχεια δουλειά. Η αναγνωρισιμότητα δεν έρχεται τυχαία. Το καλό της δημοσιότητας είναι ότι μπορώ να χαιρετάω κάποιον στο δρόμο χωρίς να φοβάται», είπε.

Όσο για το αν έχει νιώσει μοναξιά, είπε: «Ευτυχώς γενικά είμαι μοναχικός άνθρωπος, είναι επιλογή μου η μοναξιά. Είμαι ευχαριστημένος από ανθρώπους που υπήρχαν κι υπάρχουν κι είναι δίπλα μου κι έχουν απλώσει χέρι κι έχω σηκωθεί. Στις δύσκολες στιγμές ήμουν τυχερός. Όσοι έχουν απομακρυνθεί, έχουν απομακρυνθεί από τη συμπεριφορά μου. Θέλει προσπάθεια και δουλειά να είσαι παρών και να μην πικραίνεις αλλά εγώ δεν το καταφέρνω πάντα»

Για το λόγο που δεν παντρεύτηκε, είπε: «Δεν ξέρω. Όπως μου είπε ένας φίλος, δεν είναι όλοι για όλα»

Δείτε το σχετικό απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *