Δανάη Μιχαλάκη: Όταν μπήκα στις «Άγριες Μέλισσες» ήξεραν όλοι με ποιον είχα σχέση και ένιωσα προστατευμένη


Η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία ξεχώρισε με το ρόλο της Δρόσως στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, μίλησε στην κυριακάτικη εφημερίδα Real News για το meto.

Διαβάστε επίσης: Θοδωρής Αθερίδης: «Η σχέση με τον εγγονό μου είναι ερωτική»

Τα ήξερα αυτά τα πράγματα και από τον μπαμπά μου

Και ο μπαμπάς μου και η μαμά μου, γενικά, μου έδιναν συμβουλές. Το καλό είναι ότι, όταν μπήκα σε αυτό το χώρο, κάποιοι ήξεραν ότι ο μπαμπάς μου είναι ο Γιώργος Μιχαλάκης, αλλά όταν μπήκα και στις Μέλισσες ήξεραν όλοι ότι είμαι σε σχέση και με ποιον είμαι. Όταν συμβαίνει αυτό είσαι κάπως προστατευμένη, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια να εισβάλει κανείς στη ζωή σου. Καλώς ή κακώς παίζει ένα ρόλο αυτό.

Από την άλλη, θέλω να πιστεύω ότι αν ποτέ βρισκόμουν σε μια άβολη κατάσταση, σίγουρα κάπως θα την αντιμετώπιζα και δεν θα την προσπερνούσα, δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι, θα έπαιρνα δραστικά μέτρα. Όσο κι αν προσέχεις, δεν ξέρεις από που θα σου έρθει. Πιστεύω, όμως, ότι οι γυναίκες είμαστε δυνατές και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία, αρκεί να μην την προσπεράσουμε. Καμιά γυναίκα δεν είναι μόνη αν κάνει την κίνηση να μιλήσει, είναι και η μόνη λύση.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *