Δανάη Μιχαλάκη: Αναλαμβάνει τα δικαστικά έξοδα της 20χρονης από την Ηλιούπολη


Η Δανάη Μιχαλάκη μαζί με άλλους συναδέλφους της από τη δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες» του Αντέννα συσπειρώθηκαν για έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

Η αγαπημένη ηθοποιός με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε ότι πρόκειται να βοηθήσει με τους συναδέλφους της να καλυφθούν τα δικαστικά έξοδα στην υπόθεση της 20χρονης από την Ηλιούπολη, η οποία πέρυσι είχε διασωθεί από κύκλωμα trafficking, χάρη στην παρέμβαση μιας σερβιτόρας.

Η ομάδα ηθοποιών μαζί με τη Δανάη Μιχαλάκη βρίσκονται στο πλευρό της νεαρής κοπέλας και έτσι ξεκίνησαν μια διαδικτυακή εκστρατεία για να καλύψουν τα έξοδα της δίκης. Μαζί με τη Δανάη Μιχαλάκη βρίσκονται η Κατερίνα Διδασκάλου, η Έλλη Τρίγγου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Ελένη Καρακάση, ο Κωστής Σαββιδάκης, η Δανάη Λουκάκη κ.α.

Διαβάστε επίσης: Κλαίγοντας πάνω από το «πτώμα» μας, κι ενώ το trafficking οργιάζει

Η ανάρτηση της Δανάης Μιχαλάκη

«Βοηθάμε να μαζευτεί το ποσό για να καλύψει τα δικαστικά έξοδα της Ε». ”Αν χρειαστείς βοήθεια έλα σε εμένα”. Η Ε είναι ένα κορίτσι 20 ετών που ένα χρόνο πριν κατάφερε να διασωθεί από κύκλωμα trafficking με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας στην Ηλιούπολη. Η δίκη για τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον αστυνομικό, στον πατέρα της και άλλα δυο άτομα ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα. Τα δικαστικά έξοδα είναι υπέρογκα» έγραψε η Δανάη Μιχαλάκη.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *