Δανάη Μπάρκα: Ο χωρισμός, το νέο σπίτι της, η καριέρα και η μητρότητα


Η γλυκειά και πάντα χαμογελαστή Δανάη Μπάρκα άνοιξε την καρδιά της στην Ελένη Μενεγάκη μιλώντας για τα επαγγελμάτικά, τα προσωπικά και τις ανησυχίες της.

«Πάντα έχω ένα σφίξιμο στις συνεντεύξεις, επειδή πρέπει να μιλήσω για μένα. Επειδή δε θέλω να στεναχωρήσω κανέναν, προσέχω πάντα τι λέω», είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA και της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Πώς σχολίασε την εξομολόγηση της Βανδή για τον Μπισμπίκη

«Θα αγαπιόμαστε για πάντα»

Η ίδια, μίλησε για την προσωπική της ζωή και το τέλος της πολύχρονης σχέσης της.

«Μετακόμισα στο Χαλάνδρι γιατί έμενα με το αγόρι μου. Μετά το τέλος της σχέσης μας, βρήκα σπίτι εκεί. Η σχέση μας ξεκίνησε αβίαστα, με το που γνωριστήκαμε ήρθε και η συγκατοίκηση γιατί περνούσαμε ωραία. Με την ίδια λογική αποφασίσαμε να το λήξουμε γιατί είδαμε ότι το ‘μαζί ερωτικά’ έπρεπε να ολοκληρωθεί. Αγαπιόμαστε και θα αγαπιόμαστε για πάντα».

«Στα προσωπικά μου είμαι όπου με πάει ο άνεμος και η καρδιά μου. Θα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου κάποια πράγματα, αλλά είμαι πιο αυθόρμητη απ’ όλους τους άλλους τομείς», προσέθεσε.

«Είπα κατευθείαν ‘ναι’ στην τηλεόραση»

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα της, αποκαλύπτοντας ότι δεν το πολυσκέφτηκε να πει «ναι» στην παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής.

«Το σκέφτομαι συχνά αν φτιάχνουμε την τύχη μας εμείς ή αν είναι ισορροπία 50 – 50 με τις επιλογές μας. Υπάρχει το γραφτό του καθενός και το γιατί έχει γεννηθεί, αλλά και οι επιλογές παίζουν μεγάλο ρολό στο τι θα σου έρθει. Όλα έχουν την στιγμή τους».

Όπως είπε, η παρουσίαση της στην τηλεόραση, δεν ήταν κάτι που σκέφτηκε πολύ.

«Στην τηλεόραση δεν το σκέφτηκα. Είπα θα το κάνω και δεν ακούω κανέναν».

Όσο για την «αύρα» της και στην στάση της, σημείωσε:

«Δεν είμαι πάντα χαρούμενη, είμαι πάντα αισιόδοξη. Στις μαύρες μου κάτι θα βρω να πιαστώ για να αντέξω, αλλά δεν είμαι πάντα χαρούμενη. Έχω στεναχώρια, άγχη, θα κλάψω, όμως δημόσια προτιμώ η εικόνα που υπάρχει να είναι της χαράς, το έχουμε ανάγκη».

«Προτιμώ το θέατρο»

Αναφερόμενη στην άλλη ιδιότητά της, αυτήν της ηθοποιού, η δημοφιλής παρουσιάστρια είπε:

«Υπάρχουν στιγμές που ζηλεύω λίγο και λέω αχ να είχα γυρίσματα. Γλυκοκοίταξα τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Παρόλα αυτά, επειδή υπάρχει το θέατρο, έχω μια ισορροπία. Το θέατρο με γοητεύει πιο πολύ από την τηλεόραση στο κομμάτι της υποκριτικής».

«Με φαντάζομαι μαμά»

Η ίδια μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, και την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

«Είμαι μαμούχαλη, η αγάπη που έχω για τη μαμά μου ξεπερνάει τα όρια. Ωστόσο είμαι ανεξάρτητη. Με φαντάζομαι μαμά, αν έρθει, με πολλή χαρά να έρθει, δεν το φοβάμαι αλλά καταλαβαίνω ότι είναι μια ιδιαίτερη σχέση. Θέλω να έρθει, όχι εκβιαστικά αλλά με τρέλα, με ερώτα, για να το ευχαριστηθώ».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *