Δανάη Μπάρκα: «Δεν πρόκειται ποτέ να απαντήσω και να μπλεχτώ σε ίντριγκες»


Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του MEGA «άνοιξε» την καρδιά της στην Real Life και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα τοξικά σχόλια που έχει ακούσει και τον τρόπο που τα διαχειρίζεται.

Η ίδια αναφέρθηκε στις κακεντρέχειες όσων κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να απαντήσει σε κάποιον που σπαταλάει τον χρόνο του για να βρίσει κάποιον.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της

Όσο και να σε αγαπούν οι περισσότεροι, έχεις ακούσει και τοξικά σχόλια, ακόμα και για την εμφάνισή σου. Πώς τα διαχειρίστηκες;

«Είναι σαν να μην τα άκουσα. Ο καθένας ακούει τοξικά σχόλια, δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα βλακείας του ανθρώπινου μυαλού. Δεν εννοώ ένα αυστηρό σχόλιο ή μια παρατήρηση – που αυτά μπορεί να κάνουν καλό. Μιλώ φυσικά για κακεντρέχειες ανθρώπων πίσω από τα πληκτρολόγια.

Δεν πρόκειται ποτέ να απαντήσω και να «μπλεχτώ» σε ίντριγκες με κάποιον που βρίσκει χρόνο και τον σπαταλάει, προκειμένου να ρίξει λάσπη σε ένα τρίτο πρόσωπο. Αν κάποιος δεν μας αρέσει, που είναι απόλυτα φυσιολογικό να μη μας αρέσουν όλοι, δεν τον βλέπουμε, δεν τον ακολουθούμε, δεν ασχολούμαστε».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *