Χρήστος Βαλαβανίδης: Μετά το εγκεφαλικό με χαίρεται η γυναίκα μου, πριν ήμουν επιθετικός και οξύθυμος


Ο Χρήστος Βαλαβανίδης έχει διαγράψει αξιόλογη καλλιτεχνική διαδρομή με σημαντικές ερμηνείες τόσο στο θέατρο, όσο στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Προσκεκλημένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της κρατικής τηλεόρασης μίλησε για τα σχέδια του καθώς επίσης περιέγραψε τη μέρα που έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Με έσωσε ο Κώστας Σπυρόπουλος

«Στα καμαρίνια, πριν την παράσταση έχασα τον κόσμο. Έπεσα σε μία γωνία, με βούτηξε ο Κώστας Σπυρόπουλος, με πήγε στο νοσοκομείο και με έσωσε. Με πήρε εγκαίρως στο νοσοκομείο και με πρόλαβαν» είπε αρχικά.

«Δεν ξέρω πόσο τυχαία ή της μοίρας είναι. Αλλοίωσα αρκετά τον χαρακτήρα μου, την συμπεριφορά μου. Πριν το εγκεφαλικό ήμουν πολύ οξύθυμος, είχα λόγους, κάτι δεν μου άρεσε. Όταν υποτιμούσαν την νοημοσύνη μου γινόμουν έξαλλος, έβριζα, και θύμωνα και ήμουν επιθετικός. Δεν έδειρα κανέναν, ούτε έδωσα χαστούκι αλλά είχα αιχμηρή γλώσσα. Άλλαξε μόνο του, όπως και το ότι αδυνάτισα και έχασα 20 κιλά. Δεν με ένοιαζε που έχανα τις φιλίες, είμαι λίγο αυτάρκης, εγωκεντρικός και το παραδέχομαι. Αλλά και καλό παιδί, ειλικρινής και πολύ τίμιος μέχρι αηδίας. Δεν λέω ψέματα μεγάλα για να κερδίσω κάτι, να κρατάω τον λόγο. Εάν εξαπάτησα κάποιον θα το έλεγα. Προφανώς και αδίκησα κόσμο, το υποπτεύομαι» συνέχισε.

Τέλος, ο Χρήστος Βαλαβανίδης δήλωσε ότι: «Η γυναίκα μου με χαίρεται καλύτερα τώρα. Έχω γίνει λίγο πιο ευχάριστος και το εύχομαι να το δεχτεί ότι είμαι ευχάριστος».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *