Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Το Maestro καταπιάνεται με πολλά κοινωνικά θέματα»


Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση μετά από πολύχρονη απουσία, με τη νέα σειρά «Maestro».

Το ερωτικό δράμα που υπογράφει ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:30, στο MEGA.

Μέσα από το Μεγάλο Κανάλι, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται μια ιστορία πάθους και σύγκρουσης με φόντο την σκληρή, σύγχρονη πραγματικότητα.

Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του πρώτου από τα συνολικά εννέα επεισόδια, σημείωσε πως έχει αγωνία για τις αντιδράσεις του κόσμου.

«Ξαναβρίσκομαι στο MEGA και έχω προσμονή, χαρά και λίγη αγωνία για ένα έργο που έχουμε δουλέψει πολύ άνθρωποι για αυτό και που με την στήριξη και της παραγωγής αλλά κυρίως του καναλιού έχουμε πάρει ένα ρίσκο, και απόψε ξεκινάει αυτό το ταξίδι», είπε.

«Καταπιάνομαι με κοινωνικά θέματα που αφορούν όλους»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, αναφερόμενος στη σειρά σημείωσε: «Η σειρά έχει 10 πρωταγωνιστές, έχει 9 επεισόδια, σαν 9 ταινίες, καταπιάνεται με πολλά κοινωνικά θέματα και πράγματα που αφορούν όλους μας. Έχω γράψει για 10 διαφορετικά μοντέλα της κοινωνίας σήμερα, είναι πολλά τα θέματα που καταπιάνομαι. Ο έρωτας είναι το όχημα προκειμένου να αφηγηθούμε κάποια κοινωνικά θέματα που απασχολούν παγκόσμια όλους μας».

Κάθε επεισόδιο θα έχει έναν αφηγητή – πρωταγωνιστή, μέσα από το βλέμμα το οποίου θα ξετυλίγεται η ιστορία του κάθε επεισοδίου.

«Το πρώτο επεισόδιο θα είναι μέσα από τα μάτια της Κλέλιας Ανδριολάτου».

«Ελπίζω να ανταμειφθούν όλοι οι κόποι όλων των ανθρώπων που ενάμιση χρόνο δούλευαν σκληρά», κατέληξε.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *