Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν αγαπάς κάτι πάρα πολύ, όσο δύσκολο κι αν είναι…»


Στις ερωτήσεις του Dot απάντησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο δημιουργός των επιτυχιών, ο οποίος φέτος εντυπωσιάζει κοινό και κριτικούς με το Maestro, το οποίο προβάλλεται στο MEGA και έχει ήδη γράψει ιστορία αφού αποτελεί την πρώτη ελληνική σειρά που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, μέσα από το Netflix.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφέρθηκε στο πρώτο του σενάριο, στον αν έχει σκεφτεί να κάνει remake σε κάποιες από τις σειρές του, αλλά και σε πιο… προσωπικές ερωτήσεις.

Οι απαντήσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

«Το πρώτο μου σενάριο ήταν ‘Η ζωή μας μια βόλτα’» είπε και σε ερώτηση αν έχει σκεφτεί να κάνει remake σε σειρές απάντησε «το έχω σκεφτεί και το έχω ξεχάσει αμέσως».

«Στο έφηβο εαυτό μου θα έλεγα να μην στεναχωριέται και να μην του κοστίζουν τόσο πολύ κάποια πράγματα που δεν αξίζουν» είπε σε άλλο σημείο.

Ακόμα αποκάλυψε ότι τρία πράγματα που κάνει το πρωί είναι «ντους, καφέ και δόντια».

Στη συνέχεια ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κλήθηκε να μιλήσει για αυτά που τον κάνουν χαρούμενο και αναφέρθηκε σε «πολλά διαφορετικά πράγματα από τους δικούς μου ανθρώπους, μέχρι στο σπίτι όταν γράφω μια ωραία σκηνή».

Επιπλέον αποκάλυψε πως η ταινία που δεν βαριέται να βλέπει είναι «Ο Νονός».

Κληθείς να απαντήσει για το πιο σημαντικό μάθημα που έχει πάρει από την καριέρα τού είναι πως είναι «όταν αγαπάς κάτι πάρα πολύ, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, με έναν μαγικό τρόπο σε τραβάει και τα καταφέρνεις με πολύ σκληρή δουλειά».

Πώς χαλαρώνει μετά από κάθε πρεμιέρα; «Προσπαθώ να ηρεμήσω στο σπίτι από όλη αυτή την υπερένταση» εξηγεί.

Ειδική αναφορά έκανε και στην κολλητή του, η οποία τον κάνει να γελάει «ασταμάτητα».

«Φυσικά» και έχει γκουγκλάρει τον εαυτό του, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει.

Μάλιστα, καταλήγει αποκαλύπτοντας πως προτιμά να σκηνοθετεί, το βουνό, την αγάπη από τον έρωτα, τον κινηματογράφο από την τηλεόραση, τις φιλοσοφικές συζητήσεις από τα επιτραπέζια αλλά και την Ελλάδα από την Αμερική.

Δείτε το βίντεο



in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *