Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Backstage βίντεο από το επόμενο επεισόδιο του Maestro


Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις και καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Η τηλεοπτική σειρά του MEGA χτύπησε κόκκινο στην τηλεθέαση και όλοι μιλούν για τις εξαιρετικές ερμηνείες τόσο της Κλέλιας Ανδριολάτου και ειδικά της Μαρίας Καβογιάννη.

Διαβάστε επίσης: Maestro: Το «Τυχερό αστέρι» του Βήτα μας θύμησε ξανά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε ένα μικρό απόσπασμα με τους διαδικτυακούς του φίλους, το οποίο θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Πέμπτη μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Στο βίντεο φαίνεται η αίθουσα που ο μαέστρος της σειράς διδάσκει στους μαθητές του και ηθοποιοί αναπαριστούν με τον καλύτερο τρόπο τους ήρωες που ενσαρκώνουν.

«Θυμάμαι πάντα να ακούω το “Τυχερό Αστέρι” και να σκέφτομαι πόσο μαγικό τραγούδι είναι και πόσο θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξω μια σκηνή με αυτό το εξαιρετικό δημιούργημα του Κ.Βήτα.
Στον Maestro μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ λοιπόν στον @kbhta που μου έδωσε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσω το τυχερό του Αστέρι και να το ερμηνεύσει @orestis.chalkias με την συμφωνική @mikis_theodorakis_symph_orch και σε ενορχήστρωση του @giannisdiskos. Ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες να γυρίζω αυτό το τραγούδι, σε αυτόν τον χώρο, με αυτούς τους ανθρώπους.
Ελπίζω το αποτέλεσμα να ήταν αντάξιο του τραγουδιού. Κωνσταντίνε σου είμαι υπόχρεος..» έγραψε χαρακτηριστικά ο Παπακαλιάτης.

Δείτε την ανάρτησηin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *