Χριστίνα Γουλιελμίνο: Πώς είναι σήμερα η ιταλίδα σεξοβόμβα των 90’s


Η Χριστίνα Γουλιελμίνο έκανε θραύση στην Ελλάδα πριν δύο δεκαετίες με τις εμφανίσεις της σε επιτυχημένες ελληνικές σειρές.

Ήταν ένα από τα sex symbols της εποχής και σίγουρα οι ρόλοι της μας έχουν μείνει αξέχαστοι.

Διαβάστε επίσης: Θυμάστε την Βανούλα από τους «Μεν και Δεν»; Εξαφανίστηκε από την τηλεόραση, αλλά παρέμεινε κούκλα

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την σέξι Ιταλίδα γραμματέα της Ελένης Ράντου στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», ή την προκλητική Συλβάνα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Τα σπαστά ελληνικά που μιλούσε με την έντονη ιταλική εσάνς, σε συνδυασμό πάντοτε με την αψεγάδιαστη σιλουέτα και τη μεσογειακή της ομορφιά, δημιούργησαν μια περσόνα άκρως ελκυστική για το αντρικό κοινό.

Εκτός από σειρές την είδαμε και σε τηλεοπτικές εκπομπές, με τελευταία το ΦΜ Live, στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, όπου με το εκρηκτικό ταπεραμέντο της έκλεψε της εντυπώσεις.

Σύντομα όμως τα φώτα της τηλεόρασης άρχισαν να σβήνουν για την πανέμορφη Ιταλίδα και έτσι εκείνη έχει καταλήξει τα τελευταία χρόνια να ζει στην γενέτειρά της.

Σήμερα ασχολείται με την τέχνη του χορού και της ζωγραφικής, χωρίς να έχει εγκαταλείψει την μεγάλη της αγάπη, την υποκριτκή.

Ο χρόνος της έχει φερθεί πολύ καλά, αφού συνεχίζει να διαθέτει μια εντυπωσιακή εμφάνιση και ένα σώμα που «κόβει» την ανάσα.

Δείτε τις φωτογραφίες:in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *