Χειρουργική επέμβαση για την Γωγώ Φαρμάκη – Το πρόβλημα υγείας και η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο


Η Γωγώ Φαρμάκη αποκάλυψε μέσω Instagram ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες και υπεβλήθη μάλιστα και σε χειρουργική επέμβαση.

Η ανάρτησή της μας μετέφερε ένα κύμα αισιοδοξίας και δύναμης, μιας και η ίδια ήθελε να υπενθυμίσει το πόσο πολύ σημαντικό είναι να επισκεπτόμαστε τους ειδικούς.

Η Γωγώ Φαρμάκη πριν μερικούς μήνες διαγνώστηκε με το σύνδρομο Wolf Parkinson White και το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H γνωστή επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο και συνόδευσε με μερικές φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Η Γωγώ Φαρμάκη έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Πριν λίγους μήνες διαγνώστηκα με Wolf Parkinson White, που σίγουρα πολλοί δεν γνωρίζετε τι είναι, όπως κι εγώ όταν μου το ανακοίνωσαν. Έπειτα λοιπόν από φαρμακευτική αγωγή, αρκετά Holder και αφού σε ηρεμία έφτανα 212 παλμούς (χτυπούσε τόσο έντονα η καρδιά μου που κάποιες στιγμές νομιζα ότι κάνει σεισμό), είπαμε να μπούμε χειρουργείο.

Όπως έχω ξανά πει, είμαι κάτι παραπάνω από τυχερή! Είχα δυο εξαιρετικούς γιατρούς τον κ. Χατζηγεωργίου (που είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα) και τον κ. Πούλο που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Αυτή τη στιγμή, που κάνω αυτό το post, είναι όλα τέλεια! Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις μου και θέλω να πω σε όλους σας να κάνετε εξετάσεις με το παραμικρό και να μην το αμελείτε (κάτι που έκανα εγώ)! Αν σκεφτείτε να το κάνετε Google, να θυμάστε πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας».

Δείτε την συγκινητική ανάρτησηin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *