Χάρης Ακριτίδης: Ετοιμάζεται να βαπτιστεί – Με νονό τον Σταμάτη Γονίδη


Ο Χάρης Ακριτίδης αποκάλυψε πρόσφατα ότι πρόκειται να βαφτιστεί ξανά και νονός θα είναι ο Σταμάτης Γονίδης.

Η εκπομπή Breakfast@Star συνάντησε τον τραγουδιστή και του έκανε δώρο το μαγιό για την βάφτιση.

«Θα χρειαστεί. Έφερες το καλύτερο δώρο που υπάρχει», είπε ενθουσιασμένος ο Χάρης Ακριτίδης και εξήγηση για τη βάφτιση:

«Γεννήθηκα εξήμιση μηνών και για να μην πεθάνω χωρίς όνομα μου έκαναν αεροβάπτισμα. Δεν έγινε κανονική βάπτιση, πρέπει να γίνει ολοκληρωμένη. Θα είναι ευλογία.

Συγκλονιστική εξομολόγηση

Προ ημερών ο τραγουδιστής είχε δώσει μια συγκλονιστική συνέντευξη για την περιπέτεια υγείας του γιού του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως οι γιατροί δεν έδιναν καμία ελπίδα ζωής στον γιο του και πως κανένας γιατρός στην Ελλάδα δεν αναλάμβανε να τον χειρουργήσει. Έτσι αναγκάστηκε να φέρει γιατρό από την Ελβετία.

«Στα 19 μου έκανα το γιο μου και σήμερα είναι 32 ετών Ένα μικρόβιο που έχουμε όλοι πάνω μας, ο σταφυλόκοκκος, πήγε στην καρδιά του και του έκαψε την κεντρική βαλβίδα της αορτής. Ουσιαστικά είχε μολυνθεί η καρδιά του. Οι γιατροί δεν μας έδιναν καμία ελπίδα ζωής, κανείς δεν αναλάμβανε να τον χειρουργήσει και φέραμε από την Ελβετία γιατρό. Με τη βοήθεια του Θεού και με αυτόν τον γιατρό ο μικρός σώθηκε! Τη στιγμή που συνέβαιναν όλα αυτά κάηκε το σπίτι μου ολοσχερώς από ένα πολύμπριζο, ενώ ήμασταν στο νοσοκομείο. Έχω μια άποψη που λέει πως, όταν συμβαίνουν όλα τα κακά μαζί, είτε απομακρύνεσαι τελείως από τον Θεό είτε πας ακόμα πιο κοντά Του. Όλα αυτά με έκαναν να πιστεύω βαθιά στην ορθόδοξη πίστη μας!» είχε πει.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *